یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیر انجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
حالا هم الکی مثلا من فک کردم که اون مدیر واقعیه
همین الان یهویی
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیر انجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
حالا هم الکی مثلا من فک کردم که اون مدیر واقعیه :| :| :|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_0:
یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیر انجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
جالب بود
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیر انجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
جالب بود :lol:
یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیرانجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیرانجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
:|
یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیرانجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
محمد پهلوان
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیرانجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
:|
آنتی آنتـن هویت این شخص را احراز خواهد کرد
این مطلب در 1395/04/24 13:04:07 نوشته شده است و در 1395/04/24 13:10:52 ویرایش شده است .
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
آنتی آنتـن هویت این شخص را احراز خواهد کرد
آنتی آنتـن هویت این مدیر را احراز خواهد کرد
احسان برو تایپیک کمک که نوشتم ببین میتونی کاری بکنی؟
Moein bap
[quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]یارو اومده بهم توی انجمن با یوزر ( مدیرانجمن10 ) پیام داده که تو چرا به لایک علاقه داری ...
آنتی آنتـن هویت این مدیر را احراز خواهد کرد[/div][/quote]
احسان برو تایپیک کمک که نوشتم ببین میتونی کاری بکنی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.