با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
با هر سرور جدید، شهرها ، منابع و نیروهایی که در سرور قبل آن بازی کرده ایم همگی از بین میروند و باید در سرور جدید از نوع ساخت؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
با هر سرور جدید، شهرها ، منابع و نیروهایی که در سرور قبل آن بازی کرده ایم همگی از بین میروند و باید در سرور جدید از نوع ساخت؟
:?:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
بله
Moein bap
[quote][div][b]behnamkhan7[/b][/div][div]با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
:?:[/div][/quote]
بله
این بازی مثل کلـــش بی سر و ته نیست و هدف (جایزه داره) که بعد از رسیدن به هدف تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه
اگه بی سرو ته بود که طرفدار میلیونی پیدا نمیکرد
بازیکن اینجا هم داره روز به روز کمتر میشه
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]این بازی مثل کلـــش بی سر و ته نیست و هدف (جایزه داره) که بعد از رسیدن به هدف تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه[/div][/quote]
:| اگه بی سرو ته بود که طرفدار میلیونی پیدا نمیکرد
بله از اول شروع باید بکنی اگه اینطوری نبود یکی که تازه میاد بازی کنه خیلی ضعیفه و هیچ وقت به نفر اول بازی نمیرسه
* هیجانش مث این نیست جایزه هم نداره گیمر های حرفه ای * بازی نمیکنند مال بچه هاست
محمد پهلوان
بله از اول شروع باید بکنی اگه اینطوری نبود یکی که تازه میاد بازی کنه خیلی ضعیفه و هیچ وقت به نفر اول بازی نمیرسه
کلش هیجانش مث این نیست جایزه هم نداره گیمر های حرفه ای کلش بازی نمیکنند مال بچه هاست
این بازی مثل کلـــش بی سر و ته نیست و هدف (جایزه داره) که بعد از رسیدن به هدف تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه
چه ربطی به طرفدارش داره خیلی چیزا طرفدار دارن.. یعنی خوبن؟
کلـش در سطح جهانی .. طرفدار داره... اینجا خیلی بازیکن خارجی نیست...
هرکدومشون خوبی و بدی خاص خودشون رو دارن
این مطلب در 1395/04/22 18:51:44 نوشته شده است و در 1395/04/22 18:51:59 ویرایش شده است .
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]این بازی مثل کلـــش بی سر و ته نیست و هدف (جایزه داره) که بعد از رسیدن به هدف تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه[/div][/quote]
بازیکن اینجا هم داره روز به روز کمتر میشه[/div][/quote]
چه ربطی به طرفدارش داره :? خیلی چیزا طرفدار دارن.. یعنی خوبن؟
چه ربطی به طرفدارش داره خیلی چیزا طرفدار دارن.. یعنی خوبن؟
بله هرچقدر طرفدار بیشتر یعنی محبوبیت بازی بیشتر
هرچی بازی بهتر ----> محبوبیتش بیشتر
البته محبوبیت به یه چیز دیگه هم بستگی داره و اونم تلاشیه که سازندگان بازی برای جلب رضایت بیشتر بازیکنانشون انجام میدن نه کـــســـب درآمـــد بیشتر
این مطلب در 1395/04/22 19:05:54 نوشته شده است و در 1395/04/22 19:06:32 ویرایش شده است .
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]parsaoshn28[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]این بازی مثل کلـــش بی سر و ته نیست و هدف (جایزه داره) که بعد از رسیدن به هدف تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه[/div][/quote]
چه ربطی به طرفدارش داره :? خیلی چیزا طرفدار دارن.. یعنی خوبن؟
هرکدومشون خوبی و بدی خاص خودشون رو دارن[/div][/quote]
بله هرچقدر طرفدار بیشتر یعنی محبوبیت بازی بیشتر
هرچی بازی بهتر ----> محبوبیتش بیشتر
البته محبوبیت به یه چیز دیگه هم بستگی داره و اونم تلاشیه که سازندگان بازی برای جلب رضایت بیشتر بازیکنانشون انجام میدن نه کـــســـب درآمـــد بیشتر :icon_12:
میشه بگی سر و تهش کجاس و هدفش چیه؟؟؟با ذکر مثال و رسم شکل
ملاک که طرفدار نیس خو تو * هدفی وجود نداره
Moein bap
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]این بازی مثل کلـــش بی سر و ته نیست و هدف (جایزه داره) که بعد از رسیدن به هدف تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه[/div][/quote]
میشه بگی سر و تهش کجاس و هدفش چیه؟؟؟با ذکر مثال و رسم شکل
ملاک که طرفدار نیس خو تو کلش هدفی وجود نداره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.