دوست من یه لپ تاپ لنوو داره داد من ویندوزشو که تن بود عوض کنمو وین7 بزنم
منم واسش وین7 ریختم ولی الا دیه 3تاپورتusbاش کار نمیکنه و همینطور میام با درایور پگ درایور نصب کنم روش درایور پک مینویسه که همه درایورا نصبه(در حالی که نیست)یه درایور پک جدیدم دارم که تو هارده و خوب usb عمل نمیکنه و کاری نمیشه کرد و من حتی دسترسی به نت هم ندارم
راهنمایی کنید چیکار کنم
این مطلب در 1395/04/21 21:55:28 نوشته شده است و در 1395/04/21 21:56:44 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
منم واسش وین7 ریختم ولی الا دیه 3تاپورتusbاش کار نمیکنه و همینطور میام با درایور پگ درایور نصب کنم روش درایور پک مینویسه که همه درایورا نصبه(در حالی که نیست)یه درایور پک جدیدم دارم که تو هارده و خوب usb عمل نمیکنه و کاری نمیشه کرد و من حتی دسترسی به نت هم ندارم
راهنمایی کنید چیکار کنم
راهنمایی کنید چیکار کنم
لب تاپ بلو توث نداره؟
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]دوست من یه لپ تاپ لنوو داره داد من ویندوزشو که تن بود عوض کنمو وین7 بزنم
راهنمایی کنید چیکار کنم[/div][/quote]
لب تاپ بلو توث نداره؟
دو تا گمان میبرم،
یکی اینکه موقع نصب ویندوز درایور C رو کامل تخلیه نکردی، اگه نکردی دوباره عوض کن درایو سی رو تخلیه کن کلاً.
دوم اینکه موقع نصب ویندوز اینترنتت وصل بوده * فهمیده ویندوزت کپی شدس زده ویندوزو ترکونده،
این دو تا رو رعایت کن امید است درست شود
درایوو کاملا فرمت کردم
اگه به نت دسترسی داشتم مشکلم حل بودش
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div]دو تا گمان میبرم، :icon_10:
یکی اینکه موقع نصب ویندوز درایور C رو کامل تخلیه نکردی، اگه نکردی دوباره عوض کن درایو سی رو تخلیه کن کلاً.
دوم اینکه موقع نصب ویندوز اینترنتت وصل بوده سیستم فهمیده ویندوزت کپی شدس زده ویندوزو ترکونده،
این دو تا رو رعایت کن امید است درست شود :icon_10:[/div][/quote]
درایوو کاملا فرمت کردم
دو تا گمان میبرم،
دوم اینکه موقع نصب ویندوز اینترنتت وصل بوده * فهمیده ویندوزت کپی شدس زده ویندوزو ترکونده،
این دو تا رو رعایت کن امید است درست شود
درایوو کاملا فرمت کردم
منظور دسترسی نبود همین که سیم وصل باشه کافیه
درایو پگ لازم نبود همون موقع نصب میتونستی پیکر بندی کنی احتمالاً توی دایوس usb رو فعال نکردی که usb نمیخوره
با ادر نت به مودم وصلیدم نتم درست شد درایورشم نبود ولی اومد
بیشتر توضیح بده
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div]دو تا گمان میبرم، :icon_10:
دوم اینکه موقع نصب ویندوز اینترنتت وصل بوده سیستم فهمیده ویندوزت کپی شدس زده ویندوزو ترکونده،
این دو تا رو رعایت کن امید است درست شود :icon_10:[/div][/quote]
درایوو کاملا فرمت کردم
اگه به نت دسترسی داشتم مشکلم حل بودش[/div][/quote]
منظور دسترسی نبود همین که سیم وصل باشه کافیه :|:icon_10:
درایو پگ لازم نبود همون موقع نصب میتونستی پیکر بندی کنی :icon_10:
[b]احتمالاً توی دایوس usb رو فعال نکردی که usb نمیخوره [/b]:icon_10:[/div][/quote]
با ادر نت به مودم وصلیدم نتم درست شد درایورشم نبود ولی اومد
بیشتر توضیح بده
مطمئنی پورت های یو اس بیت مشکل سخت افزاری ندارن ؟
.
.
.
تو هم مثل من از ویندوز ۷ بیش تر خوشت میاد ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]اقا فقط مشکل یو اس بی موند میشه کمکم کنید
[/div][/quote]
مطمئنی پورت های یو اس بیت مشکل سخت افزاری ندارن ؟
.
.
.
تو هم مثل من از ویندوز ۷ بیش تر خوشت میاد ؟؟؟ :P :P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.