(فعلا همین شکلکو داشته باش بعداً میام کامل ترش میکنم !)
الان بعدا شده یا نه
چرا شده ؛ برای توضیح کامل تر این دوتا شکلک رو هم پیوست میکنم باشد که مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد :
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:shock::shock:
(فعلا همین شکلکو داشته باش بعداً میام کامل ترش میکنم !)[/div][/quote]
الان بعدا شده یا نه :roll:[/div][/quote]
چرا شده ؛ برای توضیح کامل تر این دوتا شکلک رو هم پیوست میکنم باشد که مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد :
:icon_2::icon_2:
کلا میری؟
تو هم بری دیگه باید انجمنو تخته کنن بمون باو از کارو زندگی چیزی گیرت نمیاد بیا دور هم بخندیم شاد باشیم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b][/b][/div][div]بعد عمری یه تاپیک خداحافظی زدیم حذفش کردن:|:|:|
ما رفتیم آقا:|:|[/div][/quote]
کلا میری؟
تو هم بری دیگه باید انجمنو تخته کنن بمون باو از کارو زندگی چیزی گیرت نمیاد :mrgreen: بیا دور هم بخندیم شاد باشیم
کلا میری؟
تو هم بری دیگه باید انجمنو تخته کنن بمون باو از کارو زندگی چیزی گیرت نمیاد بیا دور هم بخندیم شاد باشیم
کم میام خیلی کم
کار و زندگی فشار میاره
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]بعد عمری یه تاپیک خداحافظی زدیم حذفش کردن:|:|:|
کلا میری؟
تو هم بری دیگه باید انجمنو تخته کنن بمون باو از کارو زندگی چیزی گیرت نمیاد :mrgreen: بیا دور هم بخندیم شاد باشیم[/div][/quote]
کم میام خیلی کم
کار و زندگی فشار میاره:icon_2:
کلا میری؟
کم میام خیلی کم
کار و زندگی فشار میاره
خو بگو فشار نده
Moein bap
[quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]بعد عمری یه تاپیک خداحافظی زدیم حذفش کردن:|:|:|
کلا میری؟
تو هم بری دیگه باید انجمنو تخته کنن بمون باو از کارو زندگی چیزی گیرت نمیاد :mrgreen: بیا دور هم بخندیم شاد باشیم[/div][/quote]
کم میام خیلی کم
کار و زندگی فشار میاره:icon_2:[/div][/quote]
خو بگو فشار نده
کلا میری؟
کم میام خیلی کم
کار و زندگی فشار میاره
خو بگو فشار نده
زبون نمیفهمه
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]بعد عمری یه تاپیک خداحافظی زدیم حذفش کردن:|:|:|
کلا میری؟
کم میام خیلی کم
کار و زندگی فشار میاره:icon_2:[/div][/quote]
خو بگو فشار نده[/div][/quote]
زبون نمیفهمه:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.