انصافا غول قرمز کجایی داری تو وظایفت کوتاهی میکنی سه نفر پوکر فیس زدن تو هنوز نزدی
هان؟
این مطلب در 1395/04/20 20:24:38 نوشته شده است و در 1395/04/20 20:24:49 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]انصافا:|
[b]غول قرمز کجایی داری تو وظایفت کوتاهی میکنی سه نفر پوکر فیس زدن تو هنوز نزدی[/div][/quote]
[/b]هان؟:icon_2:
انصافا غول قرمز کجایی داری تو وظایفت کوتاهی میکنی سه نفر پوکر فیس زدن تو هنوز نزدی
هان؟
اصلا حواسم نبود تاپیک مال خودته
منظورم از اون جمله این بود که همیشه تو هر تاپیکی و با هر موضوعی نخونده یه پوکر فیس میندازی دیدم این جا نیستی جای خالیت حس شد که الان دیدم خودت صاحب تاپیکی
این مطلب در 1395/04/20 20:30:27 نوشته شده است و در 1395/04/20 20:30:32 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]انصافا:|
[b]غول قرمز کجایی داری تو وظایفت کوتاهی میکنی سه نفر پوکر فیس زدن تو هنوز نزدی[/div][/quote]
[/b]هان؟:icon_2:[/div][/quote]
منظورم از اون جمله این بود که همیشه تو هر تاپیکی و با هر موضوعی نخونده یه پوکر فیس میندازی دیدم این جا نیستی جای خالیت حس شد که الان دیدم خودت صاحب تاپیکی
هان؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]انصافا:|
[/b]هان؟:icon_2:[/div][/quote]
منظورم از اون جمله این بود که همیشه تو هر تاپیکی و با هر موضوعی نخونده یه پوکر فیس میندازی دیدم این جا نیستی جای خالیت حس شد که الان دیدم خودت صاحب تاپیکی [/div][/quote]
:lol::lol::lol:
دیگه شراره دختر خوبی شده
نمیاد مهمونی از همه عاصی شده
مامانش دوس داره،اونو شوهر بده
شوهر که گیر نمیاد اخه به کی دختر بده
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]دیگه شراره دختر خوبی شده
نمیاد مهمونی از همه عاصی شده
مامانش دوس داره،اونو شوهر بده
شوهر که گیر نمیاد اخه به کی دختر بده[/div][/quote]
:|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.