متروکه امتیاز غارت رو بیشتر بالا میبره یا شهر بازیکنان؟
پایه غارتگری براساس متروکه هاست. متروکه های جمعیت بالا همه منابعشون سطح 20 هست درحالی که بازیکنان فارم اینجوری نیستن ، اگه متروکه فارم پیدا کنی منابع خوبی میده
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]متروکه امتیاز غارت رو بیشتر بالا میبره یا شهر بازیکنان؟:evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
پایه غارتگری براساس متروکه هاست. متروکه های جمعیت بالا همه منابعشون سطح 20 هست درحالی که بازیکنان فارم اینجوری نیستن ، اگه متروکه فارم پیدا کنی منابع خوبی میده
فقط نمیدونم راهی به جز خرید سکه برای بازی کردن هست یا نه؟
تو این بازی اگه بخوای پیشرفت کنی باید سکه بخری ؛ بدون سکه مثل یه آدم پیاده میمونی که داری با ماشینای مدل بالا مسابقه میدی
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]فقط نمیدونم راهی به جز خرید سکه برای بازی کردن هست یا نه؟:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
تو این بازی اگه بخوای پیشرفت کنی باید سکه بخری ؛ بدون سکه مثل یه آدم پیاده میمونی که داری با ماشینای مدل بالا مسابقه میدی
من که از روال بازیه شما خبر ندارم چطور بازی میکنید ، چون دخل و خرج باید متناسب باشه
بعضیا اول سرور فله ای سکه میخرن
بعضیا مقطعی سکه میخرن
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]چقدر سکه بزنیم خوبه؟[/div][/quote]
من که از روال بازیه شما خبر ندارم چطور بازی میکنید ، چون دخل و خرج باید متناسب باشه
بعضیا اول سرور فله ای سکه میخرن
بعضیا مقطعی سکه میخرن
یعنی خرج و مخارجِ کسی که یه شهر داره با کسی که 50 تا شهر داره فرق میکنه
اون 40 تا 40 تا میگیره ، اون 600 تا 600 تا !!
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]یعنی چی؟ من تهاجمی بازی میکنم. دفاعی نیستم[/div][/quote]
یعنی خرج و مخارجِ کسی که یه شهر داره با کسی که 50 تا شهر داره فرق میکنه
اون 40 تا 40 تا میگیره ، اون 600 تا 600 تا !!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.