برای اونایی که سایت بالا نمیومد ببینن این ادرس بالا میاد؟
http://chatplayers.ga/
آره این بالا میاد
اوکی دیگه حله از همین بیایین بالا
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]برای اونایی که سایت بالا نمیومد ببینن این ادرس بالا میاد؟
http://chatplayers.ga/[/div][/quote]
آره این بالا میاد[/div][/quote]
اوکی دیگه حله از همین بیایین بالا :mrgreen:
دقیقا اصلا برا من یه اکانت بساز یوزر پسشو الان برات تو خصوصی میفرستم با اون بیام
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اما برای ثپت نام باز همون آشو همون کاسست:mrgreen:[/div][/quote]
ارور ؟ :|
[/div][/quote]
دقیقا اصلا برا من یه اکانت بساز یوزر پسشو الان برات تو خصوصی میفرستم با اون بیام
ساختم
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اما برای ثپت نام باز همون آشو همون کاسست:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
دقیقا اصلا برا من یه اکانت بساز یوزر پسشو الان برات تو خصوصی میفرستم با اون بیام[/div][/quote]
ساختم
ساختم
واس ما هم بساز
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اما برای ثپت نام باز همون آشو همون کاسست:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
دقیقا اصلا برا من یه اکانت بساز یوزر پسشو الان برات تو خصوصی میفرستم با اون بیام[/div][/quote]
ساختم[/div][/quote]
واس ما هم بساز
ساختم
ایول ردیف شد من اومدم
ولی فالب سایت باز نمیشه خیلی ضایعست
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اما برای ثپت نام باز همون آشو همون کاسست:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
ساختم[/div][/quote]
ایول ردیف شد من اومدم
ولی فالب سایت باز نمیشه خیلی ضایعست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.