سلام ببخشید اگه دیوار متروکه رو برای تسخیر کاملا تخریب کنم مشکلی پیش میاد؟ بهتره با دیوارش چیکار کنم؟
مشکلی که پیش نمیاد
ولی لزومی نداره که تخریب کنی یعنی هیچکس تخریب نمیکنه چون یه جور خودزنی حساب میشه ، چون قراره اون متروکه بعداً یکی از شهرهای شما بشه
اگه بدون دژکوب میتونی لشکرشون رو شکست بدی نیاز نیست دزکوب ببری تا الکی دیوارو خراب کنه
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]سلام ببخشید اگه دیوار متروکه رو برای تسخیر کاملا تخریب کنم مشکلی پیش میاد؟ بهتره با دیوارش چیکار کنم؟[/div][/quote]
مشکلی که پیش نمیاد
ولی لزومی نداره که تخریب کنی یعنی هیچکس تخریب نمیکنه چون یه جور خودزنی حساب میشه ، چون قراره اون متروکه بعداً یکی از شهرهای شما بشه
اگه بدون دژکوب میتونی لشکرشون رو شکست بدی نیاز نیست دزکوب ببری تا الکی دیوارو خراب کنه
سلام ببخشید اگه دیوار متروکه رو برای تسخیر کاملا تخریب کنم مشکلی پیش میاد؟ بهتره با دیوارش چیکار کنم؟
مشکلی که پیش نمیاد
دمت گرم داداش
میگن بخند تا دنیا به روت بخنده
من:
دنیا:
من:
دنیا:
من:
دنیا:زهر مااار
عضو گروه رفقا
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]سلام ببخشید اگه دیوار متروکه رو برای تسخیر کاملا تخریب کنم مشکلی پیش میاد؟ بهتره با دیوارش چیکار کنم؟[/div][/quote]
مشکلی که پیش نمیاد
اگه بدون دژکوب میتونی لشکرشون رو شکست بدی نیاز نیست دزکوب ببری تا الکی دیوارو خراب کنه[/div][/quote]
دمت گرم داداش
آقا من قبل از محاصره قصر رو تخریب کنم تمدن شهر هدف کاهش پیدا میکنه یا نه؟
معلومه دیگه کاهش پیدا میکنه
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]آقا من قبل از محاصره قصر رو تخریب کنم تمدن شهر هدف کاهش پیدا میکنه یا نه؟[/div][/quote]
رحم کن باو بزار یه سوال رو هم ما جواب بدیم هر وقت میام میبینم تو جواب دادی
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]آقا من قبل از محاصره قصر رو تخریب کنم تمدن شهر هدف کاهش پیدا میکنه یا نه؟[/div][/quote]
معلومه دیگه کاهش پیدا میکنه[/div][/quote]
میگن بخند تا دنیا به روت بخنده
من:
دنیا:
من:
دنیا:
من:
دنیا:زهر مااار
عضو گروه رفقا
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]آقا من قبل از محاصره قصر رو تخریب کنم تمدن شهر هدف کاهش پیدا میکنه یا نه؟[/div][/quote]
معلومه دیگه کاهش پیدا میکنه[/div][/quote]
رحم کن باو بزار یه سوال رو هم ما جواب بدیم هر وقت میام میبینم تو جواب دادی [/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.