ساعت 1 نصف شب تاپیک زدی انتظار داری 10 نفر بریزن داخل تاپیک حداقل توروز تاپیکو بزن.
قبلا ساعت 6 صبح هم پی ام میدادیم این وضعیت بود
چه برسه ساعت یک شب که همه آنلاین بودن
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]ساعت 1 نصف شب تاپیک زدی انتظار داری 10 نفر بریزن داخل تاپیک حداقل توروز تاپیکو بزن.:|:icon_1:[/div][/quote]
قبلا ساعت 6 صبح هم پی ام میدادیم این وضعیت بود :|
چه برسه ساعت یک شب که همه آنلاین بودن
عیدتون مبارک طاعات و عباداتتان قبول
شما از کدوم نوع سرور بازی خوشتون میاد؟
تاحالا همشونو بازی کردم هر کدوم جذابیت خودشو داره ، ولی درکل اکسپرس بهتره ،
چون شما وقتی سوپراکسپرس بازی میکنی اگه یه روز آنلاین نشی به هر دلیلی کاملا از بازی عقب میمونی ، اکانتت از پا درمیاد و اصلا قابل جبران نیست. اون طرف قضیه اگه شما کلاسیک بازی کنی اگه یه روز آنلاین نشی مشکل چندانی به وجود نمیاد و به راحتی قابل جبران هست ، این از حس رقابت و هیجان بازی کم میکنه . ولی بین این دوتا که سرور اکسپرس هست که همه چیز متعادله ، اگه 24 ساعت آنلاین نشی درسته که خسارت میبینی اما جبران شدنی هست. مدت سرور و سرعت سرور مطلوب هست.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]عیدتون مبارک طاعات و عباداتتان قبول
شما از کدوم نوع سرور بازی خوشتون میاد؟[/div][/quote]
تاحالا همشونو بازی کردم هر کدوم جذابیت خودشو داره ، ولی درکل اکسپرس بهتره ،
چون شما وقتی سوپراکسپرس بازی میکنی اگه یه روز آنلاین نشی به هر دلیلی کاملا از بازی عقب میمونی ، اکانتت از پا درمیاد و اصلا قابل جبران نیست. اون طرف قضیه اگه شما کلاسیک بازی کنی اگه یه روز آنلاین نشی مشکل چندانی به وجود نمیاد و به راحتی قابل جبران هست ، این از حس رقابت و هیجان بازی کم میکنه . ولی بین این دوتا که سرور اکسپرس هست که همه چیز متعادله ، اگه 24 ساعت آنلاین نشی درسته که خسارت میبینی اما جبران شدنی هست. مدت سرور و سرعت سرور مطلوب هست.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.