دوستان به نظرتون با چقدر جاسوس اردوگاه هارو چک کنم
با ۵تا ، اگه زنده موندن یعنی خالیه اگه مردن یعنی گنجینه داره
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]دوستان به نظرتون با چقدر جاسوس اردوگاه هارو چک کنم[/div][/quote]
چجوری بفهمم چه گنجینه ایه
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]دوستان به نظرتون با چقدر جاسوس اردوگاه هارو چک کنم[/div][/quote]
با ۵تا ، اگه زنده موندن یعنی خالیه اگه مردن یعنی گنجینه داره[/div][/quote]
مثلا تو از صدتا اردوگاه جاسوسی میکنی ، تو هشتادتاش زنده موندن تو بیست تاش مردن این یعنی اون بیست تا گنجینه دارن ، حالا برای اینکه بفهمی چه گنجینه ای دارن باید جاسوس بیشتری بفرستی مثلا اگه ۴۵ کیلو داشت یعنی صندوق داره اگه ۸۰ کیلو داشت یعنی نقره داره.
ولی میتونی به صرف اینکه میدونی گنجینه داره حمله نبرد رو به همراه قهرمان انجام بدی چون اکثر اردوگاه های گنجینه دار فقط ده یا سی تا سکه دارن .
این مطلب در 1395/04/14 23:07:25 نوشته شده است و در 1395/04/14 23:09:51 ویرایش شده است .
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]دوستان به نظرتون با چقدر جاسوس اردوگاه هارو چک کنم[/div][/quote]
چجوری بفهمم چه گنجینه ایه[/div][/quote]
مثلا تو از صدتا اردوگاه جاسوسی میکنی ، تو هشتادتاش زنده موندن تو بیست تاش مردن این یعنی اون بیست تا گنجینه دارن ، حالا برای اینکه بفهمی چه گنجینه ای دارن باید جاسوس بیشتری بفرستی مثلا اگه ۴۵ کیلو داشت یعنی صندوق داره اگه ۸۰ کیلو داشت یعنی نقره داره.
ولی میتونی به صرف اینکه میدونی گنجینه داره حمله نبرد رو به همراه قهرمان انجام بدی چون اکثر اردوگاه های گنجینه دار فقط ده یا سی تا سکه دارن .
ولی میتونی به صرف اینکه میدونی گنجینه داره حمله نبرد رو با به همراه انجام بدی چون اکثر اردوگاه های گنجینه دار فقط ده یا سی تا سکه دارن .
من فعلا چهارتا اردوگاه در دسترسمه بعیدم بدونم
وقت داشته باشم دوبار جاسوسی کنم
مجبورم همینجوری خرکی بزنم
هدفم زدن سکه است
لی سکه با تعداد بالا
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]دوستان به نظرتون با چقدر جاسوس اردوگاه هارو چک کنم[/div][/quote]
چجوری بفهمم چه گنجینه ایه[/div][/quote]
ولی میتونی به صرف اینکه میدونی گنجینه داره حمله نبرد رو با به همراه انجام بدی چون اکثر اردوگاه های گنجینه دار فقط ده یا سی تا سکه دارن .[/div][/quote]
من فعلا چهارتا اردوگاه در دسترسمه بعیدم بدونم
وقت داشته باشم دوبار جاسوسی کنم
مجبورم همینجوری خرکی بزنم
هدفم زدن سکه است:mrgreen:
لی سکه با تعداد بالا
از پنج تا اردوگاه دورم 4تاش خال بود تا الان یکیم مونده بخوره
راستی ممکنه این متروکه ها بعدا پر شه
منظورت از متروکه اردوگاه هست دیگه ؟!
آره ممکنه بعدا پر بشه ساعات آزادسازی گنجینه تو راهنما نوشته ساعت های 6 ، 12 ، 18 ، 24 گنجینه های جدید ممکنه بیان
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]از پنج تا اردوگاه دورم 4تاش خال بود تا الان یکیم مونده بخوره
راستی ممکنه این متروکه ها بعدا پر شه[/div][/quote]
آره ممکنه بعدا پر بشه ساعات آزادسازی گنجینه تو راهنما نوشته ساعت های 6 ، 12 ، 18 ، 24 گنجینه های جدید ممکنه بیان
اگه سرور 21 هستیییی که همشون خالین الان چون گنجینه ای ازاد نشده سرباز داشته باشن
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]از پنج تا اردوگاه دورم 4تاش خال بود تا الان یکیم مونده بخوره
اگه سرور 21 هستیییی که همشون خالین الان چون گنجینه ای ازاد نشده سرباز داشته باشن
این مطلب در 1395/04/15 00:12:07 نوشته شده است و در 1395/04/15 00:12:49 ویرایش شده است .
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]از پنج تا اردوگاه دورم 4تاش خال بود تا الان یکیم مونده بخوره
آره ممکنه بعدا پر بشه ساعات آزادسازی گنجینه تو راهنما نوشته ساعت های 6 ، 12 ، 18 ، 24 گنجینه های جدید ممکنه بیان[/div][/quote]
:icon_1:
مگه ساعت 24 ازاد نمیشه
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]از پنج تا اردوگاه دورم 4تاش خال بود تا الان یکیم مونده بخوره
اگه سرور 21 هستیییی که همشون خالین الان چون گنجینه ای ازاد نشده سرباز داشته باشن[/div][/quote]
مگه ساعت 24 ازاد نمیشه:?:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.