سلام و خسته نباشید به همه. میخواستم بدونم میشه از یه شهر با قصر سطح 20 هم یه متروکه زد و هم یه شهر جدید بنا کرد؟ ممنون میشم جواب بدید.
میگن بخند تا دنیا به روت بخنده
من:
دنیا:
من:
دنیا:
من:
دنیا:زهر مااار
عضو گروه رفقا
سلام و خسته نباشید به همه. میخواستم بدونم میشه از یه شهر با قصر سطح 20 هم یه متروکه زد و هم یه شهر جدید بنا کرد؟ ممنون میشم جواب بدید.:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
سلام و خسته نباشید به همه. میخواستم بدونم میشه از یه شهر با قصر سطح 20 هم یه متروکه زد و هم یه شهر جدید بنا کرد؟ ممنون میشم جواب بدید.
به طور کلی از هر شهر دوشهر میشه ساخت ، حالا می تونی هردو رو تاسیس کنی میتونی یکی تاسیس کنی یکی تسخیر کنی میتونی هردو رو تسخیر کنی ، برای اولین شهر سطح ۱۰ و برای شهر دوم قصر سطح ۲۰ لازمه ، حالا میتونی صبر کنی قصر سطح بیست بشه بعد هم متروکه بگیری هم یه شهر جدید بنا کنی به شرطی که قبلش در سطح ۱۰ شهری بنا نکردن باشی.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirkhan1394_s[/b][/div][div]سلام و خسته نباشید به همه. میخواستم بدونم میشه از یه شهر با قصر سطح 20 هم یه متروکه زد و هم یه شهر جدید بنا کرد؟ ممنون میشم جواب بدید.:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
به طور کلی از هر شهر دوشهر میشه ساخت ، حالا می تونی هردو رو تاسیس کنی میتونی یکی تاسیس کنی یکی تسخیر کنی میتونی هردو رو تسخیر کنی ، برای اولین شهر سطح ۱۰ و برای شهر دوم قصر سطح ۲۰ لازمه ، حالا میتونی صبر کنی قصر سطح بیست بشه بعد هم متروکه بگیری هم یه شهر جدید بنا کنی به شرطی که قبلش در سطح ۱۰ شهری بنا نکردن باشی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.