حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
در زبان فارسی به اون شیردال هم میگن ... موجود افسانه ای 4 پا و بال دار با سر عقاب ..
اینم از قابلیت هاش اینه جادوی بالایی بهت میده ... به نظرم با نقشت پرفکت میشه
لازم به ذکره تو افسانه های ایرانی خودمون هم هست و مجسمه هاش در تخت جمشید هم موجوده
برا من سورپرایز نداری
سوپرایز خاصی برا تو ندارم .. توی این فصل قدرت جدید گیر اوردی .. اژدهات هم هنوز صفر کیلومتره
یه سورپرایز واسه منم در نظر بگیر دیگه
خو الان سوپرایزم نمیاد .. شاید بعدا فرجی شد
واسه هم میومد
به ما رسید دیگه نمیاد
سعیتو بکن
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
در زبان فارسی به اون شیردال هم میگن ... موجود افسانه ای 4 پا و بال دار با سر عقاب ..
اینم از قابلیت هاش اینه جادوی بالایی بهت میده ... به نظرم با نقشت پرفکت میشه :icon_1:
اینم عکسش :
http://vignette1.wikia.nocookie.net/gamelore/images/2/24/Griffin_token_(TS).jpg/revision/latest?cb=20140121180500
لازم به ذکره تو افسانه های ایرانی خودمون هم هست و مجسمه هاش در تخت جمشید هم موجوده :D[/div][/quote]
برا من سورپرایز نداری:mrgreen:[/div][/quote]
سوپرایز خاصی برا تو ندارم .. توی این فصل قدرت جدید گیر اوردی .. اژدهات هم هنوز صفر کیلومتره :icon_7:
[/div][/quote]
یه سورپرایز واسه منم در نظر بگیر دیگه:mrgreen:[/div][/quote]
خو الان سوپرایزم نمیاد .. شاید بعدا فرجی شد :icon_7:[/div][/quote]
واسه هم میومد
به ما رسید دیگه نمیاد:cry:
سعیتو بکن
برو پاچه نگین رو بگیر اون داستانش عشقی بود .. داستان من تا الان فقط یه عشق و عاشقی قدیم بین نگین و آرش توش بوده ختم به خیر هم نشد
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]
گشت ارشاد پیدامون کرد ..برنامه کنسله :icon_2:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry:
من عاشقی دوش دالممممممممممم :cry::cry:[/div][/quote]
برو پاچه نگین رو بگیر اون داستانش عشقی بود .. داستان من تا الان فقط یه عشق و عاشقی قدیم بین نگین و آرش توش بوده ختم به خیر هم نشد :D
با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم
lord_sepehr
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم
(البته اینا همش شوخیه نقش منفی رو خودم برداشتم امیرحسین هم تو قلب من جا داره )
قسمت بعد فقط قدرت نمایی داری تو ...... خونت رو تو فصل آخر می ریزم
اونم لطف داری
اوه اوکی آی لاو نکست چپتر
فصل سه هم داره ؟ اصلا در کل چند فصله ؟
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم :mrgreen:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو :roll:[/div][/quote]
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم :mrgreen:
(البته اینا همش شوخیه نقش منفی رو خودم برداشتم امیرحسین هم تو قلب من جا داره )[/div][/quote]
قسمت بعد فقط قدرت نمایی داری تو ...... خونت رو تو فصل آخر می ریزم :icon_4:
اونم لطف داری :icon_1:[/div][/quote]
اوه اوکی آی لاو نکست چپتر :twisted:
با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم
lord_sepehr
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم
(البته اینا همش شوخیه نقش منفی رو خودم برداشتم امیرحسین هم تو قلب من جا داره )
قسمت بعد فقط قدرت نمایی داری تو ...... خونت رو تو فصل آخر می ریزم
اونم لطف داری
اوه اوکی آی لاو نکست چپتر
قسمت آخر این فصل رو فردا میذارم بعدش یه مدت کار دارم نیستم ... اگه هم فصل سه رو شروع کردم
قصد دارم از قهرمانای یونانی و رومی استفاده کنم یکی از کسایی هم که به تیممون اضاف میشه هرکوله
فصل 3 رو تقریبا طرح کلیش تو ذهنمه ولی بقیه داستان زیاد روش فکر نکردم
امیرحسینم
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم :mrgreen:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو :roll:[/div][/quote]
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم :mrgreen:
(البته اینا همش شوخیه نقش منفی رو خودم برداشتم امیرحسین هم تو قلب من جا داره )[/div][/quote]
قسمت بعد فقط قدرت نمایی داری تو ...... خونت رو تو فصل آخر می ریزم :icon_4:
اونم لطف داری :icon_1:[/div][/quote]
اوه اوکی آی لاو نکست چپتر :twisted:
فصل سه هم داره ؟ اصلا در کل چند فصله ؟[/div][/quote]
قسمت آخر این فصل رو فردا میذارم بعدش یه مدت کار دارم نیستم ... اگه هم فصل سه رو شروع کردم
قصد دارم از قهرمانای یونانی و رومی استفاده کنم یکی از کسایی هم که به تیممون اضاف میشه هرکوله :icon_14:
فصل 3 رو تقریبا طرح کلیش تو ذهنمه ولی بقیه داستان زیاد روش فکر نکردم :icon_3:
اینجور برنامه ها واسه سپهر بریز
یه کمانی تفنگی اژدهایی اسبی شتری بوقلمونی یه چیزی به من بده
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]میخوای یه برنامه بریزم عاشق شی ؟؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_2:
یه کمانی تفنگی اژدهایی اسبی شتری بوقلمونی یه چیزی به من بده:mrgreen:
یه کمانی تفنگی اژدهایی اسبی شتری بوقلمونی یه چیزی به من بده
هم شمشیرت جدیده هم اژدهات صفر کیلومتره .. انگشترت هم تازه بهت کادو دادن .. خو چیکارت کنم ؟؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]میخوای یه برنامه بریزم عاشق شی ؟؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_2:
یه کمانی تفنگی اژدهایی اسبی شتری بوقلمونی یه چیزی به من بده:mrgreen:[/div][/quote]
هم شمشیرت جدیده هم اژدهات صفر کیلومتره .. انگشترت هم تازه بهت کادو دادن .. خو چیکارت کنم ؟؟؟ :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.