اون "وکذلک" توی امضات به معنی " و اینگونه" میباشد نه همانا
میدونم ، منتهی اینجا همانا هم درسته چون ادامه آیه رو نیاورم . وقتی از "و اینگونه" استفاده میکنیم که بعدشم ذکر کنیم که بگه و چگونه است.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadgorg[/b][/div][div]مسابقه مدیرهای انجمن :icon_4:
به زودی برگزار میشه اگه مدیران موافقت نمودن :icon_4:
[/div][/quote]
فقط مدیرانجمن3 ولاغیر! :icon_12:[/div][/quote]
اون "وکذلک" توی امضات به معنی " و اینگونه" میباشد نه همانا :icon_10:[/div][/quote]
میدونم ، منتهی اینجا همانا هم درسته چون ادامه آیه رو نیاورم . وقتی از "و اینگونه" استفاده میکنیم که بعدشم ذکر کنیم که بگه و چگونه است.
اون "وکذلک" توی امضات به معنی " و اینگونه" میباشد نه همانا
اینگونه وقتی کاربرد دارد که قبلش را ذکر کنیم البته در موارد بسیار اندک بعدش نیز هست
اما همانا که در عربی " ان " میشود یعنی بدون ردخور و شک، ولی "و آنگونه" بیانگر این نیست
این سخن صحیح است اما فصاحت و بلاغت حکم میکند که از همانا استفاده کنم.
مضاف بر این من نگفتم که آیه و ترجمه دقیق قرآنو نوشتم که ایرادی بر اون وارد باشه ؛ ممکنه اصلا برداشت خودمو نوشته باشم.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadgorg[/b][/div][div]مسابقه مدیرهای انجمن :icon_4:
[/div][/quote]
اون "وکذلک" توی امضات به معنی " و اینگونه" میباشد نه همانا :icon_10:[/div][/quote]
میدونم ، منتهی اینجا همانا هم درسته چون ادامه آیه رو نیاورم . وقتی از "و اینگونه" استفاده میکنیم که بعدشم ذکر کنیم که بگه و چگونه است.[/div][/quote]
اینگونه وقتی کاربرد دارد که قبلش را ذکر کنیم البته در موارد بسیار اندک بعدش نیز هست :icon_10:
اما همانا که در عربی " ان " میشود یعنی بدون ردخور و شک، ولی "و آنگونه" بیانگر این نیست :icon_10:[/div][/quote]
این سخن صحیح است اما فصاحت و بلاغت حکم میکند که از همانا استفاده کنم.
مضاف بر این من نگفتم که آیه و ترجمه دقیق قرآنو نوشتم که ایرادی بر اون وارد باشه ؛ ممکنه اصلا برداشت خودمو نوشته باشم.
خداوکیلی راست میگه ...
در حالی که من یه مشکل داشتم توی انجمن به همه ی مدیر ها پیام دادم ( همشون ... )
چندذ تاشون جواب دادن ، ولی اونایی هم که جواب دادن بهم جواب سر بالا دادن و به من محل نذاشتن ...
و در این بین فقط و فقط مدیر انجمن 3 بود که واقعا پیگیری کرد ...
خیلی ممنون
خودمم یادم نمیاد اصلا مشکلم چی بود
فقط موضوع کمک و پیگیری مدیر 3 یادمه ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadgorg[/b][/div][div]مسابقه مدیرهای انجمن :icon_4:
[/div][/quote]
خداوکیلی راست میگه ...
در حالی که من یه مشکل داشتم توی انجمن به همه ی مدیر ها پیام دادم ( همشون ... )
چندذ تاشون جواب دادن ، ولی اونایی هم که جواب دادن بهم جواب سر بالا دادن و به من محل نذاشتن ...
و در این بین فقط و فقط مدیر انجمن 3 بود که واقعا پیگیری کرد ...
خیلی ممنون :icon_1:
خودمم یادم نمیاد اصلا مشکلم چی بود :|:|:|
فقط موضوع کمک و پیگیری مدیر 3 یادمه ...:|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.