خب نوبت شاهین(Mr_bye,i went,shahshahin) هستش
نظراتتون در مورد این شخص چیه؟؟؟ تو خصوصی بفرستید تا من اینجا به صورت ناشناس درجش کنم ممنون میشم اگه همکاری کنید
در ضمن هر شخص با رضایت خودش شرکت کرده پس حتمن جنبشو داشته،حرفتونو بزنید و نظر واقعیتونو تو خصوصی بگید تا من اینجا بنویسم از دادن اسپم خودداری کنید
با تشکر-آنتی آنتـن
نظرسنجی
پسر خوبیه
چی بگم والا
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
خب نوبت [b]شاهین(Mr_bye,i went,shahshahin)[/b] هستش
نظراتتون در مورد این شخص چیه؟؟؟
[b]تو خصوصی بفرستید تا من اینجا به صورت ناشناس درجش کنم
[/b]ممنون میشم اگه همکاری کنید
[u]در ضمن هر شخص با رضایت خودش شرکت کرده پس حتمن جنبشو داشته،حرفتونو بزنید و نظر واقعیتونو تو خصوصی بگید تا من اینجا بنویسم
[/u]از دادن اسپم خودداری کنید
با تشکر-آنتی آنتـن
بچه است و کمی نیز جهل و فریب بر او غلبه دارد، خواسته یا ناخواسته تفکر voa ای دارد و آنرا میپرورد
گومر! بیا همین جا بگو دیگه چرا میفرستی خصوصی
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][b]بچه است و کمی نیز جهل و فریب بر او غلبه دارد، خواسته یا ناخواسته تفکر voa ای دارد و آنرا میپرورد :icon_10:
[/b][/div][/quote]
گومر! بیا همین جا بگو دیگه چرا میفرستی خصوصی:|
صبر کن ببینم ... اون دو نفر اولی که گفتی همون نفر سومن ؟؟؟
آخه من هم shahshahin رو میشناسم و هم i went ... ولی نمیدونستم که این دو تا یکی هستن و این دو Mr_bye هم هستند !!!
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
صبر کن ببینم ... اون دو نفر اولی که گفتی همون نفر سومن ؟؟؟ :shock::shock::shock::shock:
آخه من هم shahshahin رو میشناسم و هم i went ... ولی نمیدونستم که این دو تا یکی هستن و این دو Mr_bye هم هستند !!! :o:o:o
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
بچه است و کمی نیز جهل و فریب بر او غلبه دارد، خواسته یا ناخواسته تفکر voa ای دارد و آنرا میپرورد
بر چه حسبی بنده بچه هستم
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][b]بچه است و کمی نیز جهل و فریب بر او غلبه دارد، خواسته یا ناخواسته تفکر voa ای دارد و آنرا میپرورد :icon_10:
[/b][/div][/quote]
بر چه حسبی بنده بچه هستم:icon_10:
صبر کن ببینم ... اون دو نفر اولی که گفتی همون نفر سومن ؟؟؟
آخه من هم shahshahin رو میشناسم و هم i went ... ولی نمیدونستم که این دو تا یکی هستن و این دو Mr_bye هم هستند !!!
الان فهمیدی دیگه لازم نیس به ما بگی که!
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]صبر کن ببینم ... اون دو نفر اولی که گفتی همون نفر سومن ؟؟؟ :shock::shock::shock::shock:
آخه من هم shahshahin رو میشناسم و هم i went ... ولی نمیدونستم که این دو تا یکی هستن و این دو Mr_bye هم هستند !!! :o:o:o
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
الان فهمیدی دیگه لازم نیس به ما بگی که!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.