همین فرمون بری جلو نوشته هات از پاسخات جلو میزنه خخخ
منظوزی نداشت شما به خودت نگیر با من بود
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]همین فرمون بری جلو نوشته هات از پاسخات جلو میزنه خخخ[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
منظوزی نداشت شما به خودت نگیر با من بود :icon_10:
نه ... آخه حداقل یه چیزی بگه که ...
تعداد نوشته های من 200 تا هستن ... تعداد پاسخ هام 4000 تا ... آخه این کجا و اون کجا ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]همین فرمون بری جلو نوشته هات از پاسخات جلو میزنه خخخ[/div][/quote]
منظوزی نداشت شما به خودت نگیر با من بود :icon_10:[/div][/quote]
تعداد نوشته های من 200 تا هستن ... تعداد پاسخ هام 4000 تا ... آخه این کجا و اون کجا ؟؟؟
خوبه اراده کنی میتونی با همت و تکیه بر صندلی کامپیوتر و با عزم جزم نوشته هات رو ببری بالاتر
آفرین برو امید داشته باش تو میتونی
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]همین فرمون بری جلو نوشته هات از پاسخات جلو میزنه خخخ[/div][/quote]
منظوزی نداشت شما به خودت نگیر با من بود :icon_10:[/div][/quote]
تعداد نوشته های من 200 تا هستن ... تعداد پاسخ هام 4000 تا ... آخه این کجا و اون کجا ؟؟؟[/div][/quote]
خوبه اراده کنی میتونی با همت و تکیه بر صندلی کامپیوتر و با عزم جزم نوشته هات رو ببری بالاتر
آفرین برو امید داشته باش تو میتونی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.