کاربردش اینه که در زمانبندی ساختمان شما زمان مورد نظر رو وارد میکنی و در اون زمان چه آنلاین باشی و چه نباشی ساختمان به صورت خودکار ارتقا پیدا میکنه.
میگن بخند تا دنیا به روت بخنده
من:
دنیا:
من:
دنیا:
من:
دنیا:زهر مااار
عضو گروه رفقا
کاربردش اینه که در زمانبندی ساختمان شما زمان مورد نظر رو وارد میکنی و در اون زمان چه آنلاین باشی و چه نباشی ساختمان به صورت خودکار ارتقا پیدا میکنه.:icon_13::icon_13::icon_13::icon_13::icon_13::icon_13:
سلام من یک تازه واردم و می خواستم بدونم منظور از زمانبندی در ساختن و تکمیل بناها چیست؟ در حقیقت کاربردش را می خواستم بدونم با تشکر
یه وقت پیش میاد الان منبع نداری ولی یه ساعت دیگه داری.اون موقع آنلاین هم نیستی زمان بندی میکنی یه ساعت دیگه ارتقا میکنه.
[quote][div][b]trail[/b][/div][div]سلام من یک تازه واردم و می خواستم بدونم منظور از زمانبندی در ساختن و تکمیل بناها چیست؟ در حقیقت کاربردش را می خواستم بدونم با تشکر[/div][/quote]
یه وقت پیش میاد الان منبع نداری ولی یه ساعت دیگه داری.اون موقع آنلاین هم نیستی زمان بندی میکنی یه ساعت دیگه ارتقا میکنه.:icon_5::icon_13:
سلام من یک تازه واردم و می خواستم بدونم منظور از زمانبندی در ساختن و تکمیل بناها چیست؟ در حقیقت کاربردش را می خواستم بدونم با تشکر
ممکنه منابع نداشته باشی یا الان یاختمان در حال ساخت داشته باشی نشه و.....با اون زمانبندی میتونی زمانو تنظیم کنی تا در وقت مناسب بدون اینکه خودت باشی ارتقاع بده
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]trail[/b][/div][div]سلام من یک تازه واردم و می خواستم بدونم منظور از زمانبندی در ساختن و تکمیل بناها چیست؟ در حقیقت کاربردش را می خواستم بدونم با تشکر[/div][/quote]
ممکنه منابع نداشته باشی یا الان یاختمان در حال ساخت داشته باشی نشه و.....با اون زمانبندی میتونی زمانو تنظیم کنی تا در وقت مناسب بدون اینکه خودت باشی ارتقاع بده :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.