دادا من خودم گفتم زمانبندی تو ارتقا قرار بدین فرداش گذاشتن
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]موافقم ولی به حرفت گوش نمیدن ولی موفق باشی.:icon_1:[/div][/quote]
دادا من خودم گفتم زمانبندی تو ارتقا قرار بدین فرداش گذاشتن :lol: :icon_4:
وای چه نفوذی داری باشه موفق باشی ولی دارم بهت میگم فایده ای نداره
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]موافقم ولی به حرفت گوش نمیدن ولی موفق باشی.:icon_1:[/div][/quote]
دادا من خودم گفتم زمانبندی تو ارتقا قرار بدین فرداش گذاشتن :lol: :icon_4:[/div][/quote]
وای چه نفوذی داری باشه موفق باشی ولی دارم بهت میگم فایده ای نداره :icon_1:
حالا هی نفوذ بد بزن
ولی خدایی من گفتم فرداش کذاشتن
این مطلب در 1395/04/12 13:29:52 نوشته شده است و در 1395/04/12 13:30:08 ویرایش شده است .
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]موافقم ولی به حرفت گوش نمیدن ولی موفق باشی.:icon_1:[/div][/quote]
دادا من خودم گفتم زمانبندی تو ارتقا قرار بدین فرداش گذاشتن :lol: :icon_4:[/div][/quote]
وای چه نفوذی داری باشه موفق باشی ولی دارم بهت میگم فایده ای نداره :icon_1:[/div][/quote]
حالا هی نفوذ بد بزن :D
ولی خدایی من گفتم فرداش کذاشتن 8-)
حالا هی نفوذ بد نزن
ولی خدایی من گفتم فرداش کذاشتن
باشه .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]موافقم ولی به حرفت گوش نمیدن ولی موفق باشی.:icon_1:[/div][/quote]
وای چه نفوذی داری باشه موفق باشی ولی دارم بهت میگم فایده ای نداره :icon_1:[/div][/quote]
حالا هی نفوذ بد نزن :D
ولی خدایی من گفتم فرداش کذاشتن 8-)[/div][/quote]
باشه .:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.