خب نوبت arashs2 هستش
نظراتتون در مورد این شخص چیه؟؟؟ تو خصوصی بفرستید تا من اینجا به صورت ناشناس درجش کنم ممنون میشم اگه همکاری کنید
در ضمن هر شخص با رضایت خودش شرکت کرده پس حتمن جنبشو داشته،حرفتونو بزنید و نظر واقعیتونو تو خصوصی بگید تا من اینجا بنویسم از دادن اسپم خودداری کنید
با تشکر-آنتی آنتـن
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
خب نوبت[b] arashs2[/b] هستش
نظراتتون در مورد این شخص چیه؟؟؟
[b]تو خصوصی بفرستید تا من اینجا به صورت ناشناس درجش کنم
[/b]ممنون میشم اگه همکاری کنید
[u]در ضمن هر شخص با رضایت خودش شرکت کرده پس حتمن جنبشو داشته،حرفتونو بزنید و نظر واقعیتونو تو خصوصی بگید تا من اینجا بنویسم
[/u]از دادن اسپم خودداری کنید
با تشکر-آنتی آنتـن
طبق چیزی که تاحالا خودم تو انجمن بروز دادم برداشتم از خودم اینه :
اول از همه یکم شوخ طبعم
و ای که دوست دارم بیشتر از سنی که الان دارم به نظر برسم برای همینه که امضا هام این شکلیه و البته تا حدی هم موفق شدم تو این کار فعلا همینا به ذهنم میرسه حالا ببینیم بقیه چی میگن
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
طبق چیزی که تاحالا خودم تو انجمن بروز دادم برداشتم از خودم اینه :
اول از همه یکم شوخ طبعم
و ای که دوست دارم بیشتر از سنی که الان دارم به نظر برسم برای همینه که امضا هام این شکلیه و البته تا حدی هم موفق شدم تو این کار فعلا همینا به ذهنم میرسه حالا ببینیم بقیه چی میگن
نظر چهارم: خرافاتی میباشد و به علائم شرک و کفر و تاریخ ننگین ما قبل از اسلام میبالد که آنرا بسی جای تاسف است ، در کل به او نیز امیدی ندارم
این مطلب در 1395/04/09 23:03:39 نوشته شده است و در 1395/04/11 16:06:47 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
نظر چهارم:
[b]خرافاتی میباشد و به علائم شرک و کفر و تاریخ ننگین ما قبل از اسلام میبالد که آنرا بسی جای تاسف است ، در کل به او نیز امیدی ندارم:icon_10:[/b]
نظر سوم: خرافاتی میباشد و به علائم شرک و کفر و تاریخ ننگین ما قبل از اسلام میبالد که آنرا بسی جای تاسف است ، در کل به او نیز امیدی ندارم
ممنون گومر |:
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]نظر سوم:
[b]خرافاتی میباشد و به علائم شرک و کفر و تاریخ ننگین ما قبل از اسلام میبالد که آنرا بسی جای تاسف است ، در کل به او نیز امیدی ندارم:icon_10:[/b][/div][/quote]
ممنون گومر |:
نظر سوم: کم میاد انجمن ... پسر خیلی خوبیه ... بازیش هم خوبه ... یه ایطور چیزایی هم تو خودش داره
شرمنده صبح ها سرکارم نمی تونم بیام ساعت شیش میام خونه تا هفت استراحت و تا 7 و نیم هشت هم رو اکانتمم ولی بعد از اون در خدمتتتونم تا وقتی بخوابم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]نظر سوم:
[b]کم میاد انجمن ... پسر خیلی خوبیه ... بازیش هم خوبه ... یه ایطور چیزایی هم تو خودش داره [/b]:icon_4:[/div][/quote]
شرمنده صبح ها سرکارم نمی تونم بیام ساعت شیش میام خونه تا هفت استراحت و تا 7 و نیم هشت هم رو اکانتمم ولی بعد از اون در خدمتتتونم تا وقتی بخوابم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.