واقعا چند نفر از این حرکت باری راضی هست؟؟؟؟
(خرید و فروش اکانت)
لطفا نظر ندید و فقط تد نظر سنجی شرکت کنید
وقت خواب هرچی تیکت دادن اثری نداشت
[quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]واقعا چند نفر از این حرکت باری راضی هست؟؟؟؟:icon_6::icon_6:
(خرید و فروش اکانت)
لطفا نظر ندید و فقط تد نظر سنجی شرکت کنید[/div][/quote]
:|
وقت خواب هرچی تیکت دادن اثری نداشت :lol:
خرید و فروش اکانت خیلی خب خوبه ولی کسی که نمی خرند اخه کی میاد یه سرور بخره برای یه ماه بازی کردن
شپرد
(خرید و فروش اکانت)
خرید و فروش اکانت خیلی خب خوبه ولی کسی که نمی خرند اخه کی میاد یه سرور بخره برای یه ماه بازی کردن[quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]واقعا چند نفر از این حرکت باری راضی هست؟؟؟؟:icon_6::icon_6:
(خرید و فروش اکانت)
خرید و فروش اکانت خیلی خب خوبه ولی کسی که نمی خرند اخه کی میاد یه سرور بخره برای یه ماه بازی کردن
شپرد
(خرید و فروش اکانت)
من میخرم
سلام
[quote][div][b]ali zombi[/b][/div][div]خرید و فروش اکانت خیلی خب خوبه ولی کسی که نمی خرند اخه کی میاد یه سرور بخره برای یه ماه بازی کردن[quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]واقعا چند نفر از این حرکت باری راضی هست؟؟؟؟:icon_6::icon_6:
(خرید و فروش اکانت)
[/div][/quote]
من میخرم
(خرید و فروش اکانت)
وقت خواب هرچی تیکت دادن اثری نداشت
خودشون میگن اگه حرفی دارین برین انجمن و یا برین به پشتیبانی
...
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]واقعا چند نفر از این حرکت باری راضی هست؟؟؟؟:icon_6::icon_6:
(خرید و فروش اکانت)
:|
وقت خواب هرچی تیکت دادن اثری نداشت :lol:[/div][/quote]
خودشون میگن اگه حرفی دارین برین انجمن و یا برین به پشتیبانی
شپرد
(خرید و فروش اکانت)
من میخرم
سلام
[quote][div][b]ali zombi[/b][/div][div]خرید و فروش اکانت خیلی خب خوبه ولی کسی که نمی خرند اخه کی میاد یه سرور بخره برای یه ماه بازی کردن[quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]واقعا چند نفر از این حرکت باری راضی هست؟؟؟؟:icon_6::icon_6:
(خرید و فروش اکانت)
[/div][/quote]
من میخرم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.