پدیده ال نینو
سلام خدمت دوستان من بنده سه سال پیش که در اینترنت گشت میزدم در مورد اب و هوای اینده ی زمین با پدیده ای به نام النینو که اون موقع کسی زیاد با ابن پدیده اشنا نبود و به هر * میگفتم اونم

طی بررسی های من در چندین کتاب وچندین سایت
اول از همه ال نینو چیست؟
خلاصه خدمتون عرض کنم که
مثلادر تابستان تابستان بسیار گرم و کم اب و کم بارش
و زمستان های بسیار سرد و پر بارش و یخبندان
ال نینو دو سال است سال اول متوسط و سال دوم بسیار قوی تر
پدیده ال نینو در ایران
طی بررسی های بنده به این نتیجه رسیدم که ال نینو از دو سال پیش در ایران بود و البته در دو سال پیش به خاطر داشته باشید بسیار گرم بود و تلویزون هشدار کمبود اب رو میداد و زمستون همون سال بیسابقه ترین زمستان بود .
و سال بعدش یعنی پارسال که مسعولیین تازه متوجه النینو شده شددند به مردم گفتند البته در سال دوم النینو در ایران در تابستان بسیار گرمی رو اورد و و پاییز زمستان وحشتناک اگر به خاطر داشته باشید پارسال سیل های و طوفان های زیادی رخ داد که خسارت های زیادی داشت.
البته النینو استرالیا را خشک کرد که یادتان می اید تلویزیون از استرالیا خبر میداد و المانو در برف برد.
ببخشید که وقتتون رو گرفتم امید وارم خوشتون امده باشه
النینو خیلی بیشتر از اینا حرف دلره و من بسیار خلاصه گفتم
سلام خدمت دوستان من بنده سه سال پیش که در اینترنت گشت میزدم در مورد اب و هوای اینده ی زمین با پدیده ای به نام النینو که اون موقع کسی زیاد با ابن پدیده اشنا نبود و به هر * میگفتم اونم

طی بررسی های من در چندین کتاب وچندین سایت
اول از همه ال نینو چیست؟
خلاصه خدمتون عرض کنم که
مثلادر تابستان تابستان بسیار گرم و کم اب و کم بارش
و زمستان های بسیار سرد و پر بارش و یخبندان
ال نینو دو سال است سال اول متوسط و سال دوم بسیار قوی تر
پدیده ال نینو در ایران
طی بررسی های بنده به این نتیجه رسیدم که ال نینو از دو سال پیش در ایران بود و البته در دو سال پیش به خاطر داشته باشید بسیار گرم بود و تلویزون هشدار کمبود اب رو میداد و زمستون همون سال بیسابقه ترین زمستان بود .
و سال بعدش یعنی پارسال که مسعولیین تازه متوجه النینو شده شددند به مردم گفتند البته در سال دوم النینو در ایران در تابستان بسیار گرمی رو اورد و و پاییز زمستان وحشتناک اگر به خاطر داشته باشید پارسال سیل های و طوفان های زیادی رخ داد که خسارت های زیادی داشت.
البته النینو استرالیا را خشک کرد که یادتان می اید تلویزیون از استرالیا خبر میداد و المانو در برف برد.
ببخشید که وقتتون رو گرفتم امید وارم خوشتون امده باشه
النینو خیلی بیشتر از اینا حرف دلره و من بسیار خلاصه گفتم
این مطلب در 1395/04/08 01:47:37 نوشته شده است و در 1395/04/08 01:49:34 ویرایش شده است .
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/