با احترام به عرض شما بزرگواران عزیز و بلند مرتبگان عالی قدر می رسانم ، من هم اکنون کاملا از لحاظ اخلاقی اصلاح شده ام و آماده ی دریافت رای های طلایی و با ارزش شما دوستان گرامی و ارجمند هستم .
هر رای شما به من ، به اندازه ی یک دنیا برای من ارزش دارد ... رای های شما ارزشمندند ، آن ها را دست کم نگیرید ... با تشکر ...
این مطلب در 1395/04/07 22:20:19 نوشته شده است و در 1395/04/07 22:20:49 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
با احترام به عرض شما بزرگواران عزیز و بلند مرتبگان عالی قدر می رسانم ، من هم اکنون کاملا از لحاظ اخلاقی اصلاح شده ام و آماده ی دریافت رای های طلایی و با ارزش شما دوستان گرامی و ارجمند هستم .
هر رای شما به من ، به اندازه ی یک دنیا برای من ارزش دارد ... رای های شما ارزشمندند ، آن ها را دست کم نگیرید ... با تشکر ...
:|
ثبت نام نداره همه هستند راستی ممد حسن بقیه داستانت چی شد
خوبه داستانمم فعلا وقت ندارم بنویسم بعدشب های قدر انشالله.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]ثبت نام کی هستش؟[/div][/quote]
ثبت نام نداره همه هستند راستی ممد حسن بقیه داستانت چی شد[/div][/quote]
خوبه داستانمم فعلا وقت ندارم بنویسم بعدشب های قدر انشالله.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.