پاسخ نامه های تایپک اخبارگروه رفقا ((لطفا در اینجاپیام و پاسخ در این تایپک دههید))
1395/04/06 21:04:38
لطفا دوستان اگر پاسخ یا پیشنهادی و یا حرفی دربارهی
تایپک اخبارگروه رفقا ((لطفادر اینجا پیام و پاسخ در این تایپک دهید))
در اینجا بدهید
زیرا در ان تایپک از دوستان خواهش کردم پاسخی ندهند خیلی گفتند کجا پاسخ دهیم اینجا
این مطلب در 1395/04/06 21:04:38 نوشته شده است و در 1395/04/06 21:40:52 ویرایش شده است .
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[u][i][b]لطفا دوستان اگر پاسخ یا پیشنهادی و یا حرفی دربارهی
تایپک اخبارگروه رفقا ((لطفادر اینجا پیام و پاسخ در این تایپک دهید))
در اینجا [b]بدهید[/b][/b][/i][/u]
زیرا در ان تایپک از دوستان خواهش کردم پاسخی ندهند خیلی گفتند کجا پاسخ دهیم اینجا
بله اینحا برای پاسخ و حرف زدن به تایپک قبلیه
یعنی در اون مدت علاوه بر تایپکهاتون باید در راستای بهتر شدن انجمن بک تایپک علمی بزنید
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]alirahimi95[/b][/div][div]پس اینجا حرفا رو بزنیم قضیه ی برنامه ی هفتگی چیه[/div][/quote]
بله اینحا برای پاسخ و حرف زدن به تایپک قبلیه
یعنی در اون مدت علاوه بر تایپکهاتون باید در راستای بهتر شدن انجمن بک تایپک علمی بزنید
بسیار عالی ولی شاید کسی تلگرام نداشته باشه از اعضا
[quote][div][b]alemi-6[/b][/div][div]همین دسته جمع یه کانال تلگرامی بزنید :icon_10:[/div][/quote]
بسیار عالی ولی شاید کسی تلگرام نداشته باشه از اعضا:icon_8:
گفتم یه سلامی عرض کنم وبگم:
چرا جواب منو ندادی ؟
هیئت مدیره رو اعضاء گروه انتخاب می کنند نه بچه های انجمن
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام;):)[/div][/quote]
و علیکم السلام[/div][/quote]
گفتم یه سلامی عرض کنم وبگم::mrgreen:
چرا جواب منو ندادی ؟:|
هیئت مدیره رو اعضاء گروه انتخاب می کنند نه بچه های انجمن:x:x:x
گفتم یه سلامی عرض کنم وبگم:
چرا جواب منو ندادی ؟
هیئت مدیره رو اعضاء گروه انتخاب می کنند نه بچه های انجمن
چون گروه ما برای انجمنه و و پیشرفت انجمنو می خواد گفتیم اعضای محترم انجمنم رای بدن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام;):)[/div][/quote]
و علیکم السلام[/div][/quote]
گفتم یه سلامی عرض کنم وبگم::mrgreen:
چرا جواب منو ندادی ؟:|
هیئت مدیره رو اعضاء گروه انتخاب می کنند نه بچه های انجمن:x:x:x[/div][/quote]
چون گروه ما برای انجمنه و و پیشرفت انجمنو می خواد گفتیم اعضای محترم انجمنم رای بدن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.