علی اقا یکمی منظورشونو بد سوندن.این گروه در جهت افزایش رفاقت و دوستی و ایجا حب میان اعضا و کاهش بحث های بیهوده درست شده.
این در وضعی انتنیان در جهت رشد و فعالیت انجمن زده شد.
این دو گروه هدف هایی کاملا جدا از هم دارن.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
علی اقا یکمی منظورشونو بد سوندن.این گروه در جهت افزایش رفاقت و دوستی و ایجا حب میان اعضا و کاهش بحث های بیهوده درست شده.
دقیقا ممنون دوست گلم
ما سعی میکنم انجمون همون انجمن قبل بشه تو سایتا و وبلاگا تبلیغ میکنیم سعی میکنیم دوستی و رفاقت میان اعضا ایجاد کنیم و با دادن تایپک های مفید انجمنو فعال کنیم
یا علی
این مطلب در 1395/04/05 22:26:31 نوشته شده است و در 1395/04/05 22:28:08 ویرایش شده است .
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]علی اقا یکمی منظورشونو بد سوندن.این گروه در جهت افزایش رفاقت و دوستی و ایجا حب میان اعضا و کاهش بحث های بیهوده درست شده.
[/div][/quote]
دقیقا ممنون دوست گلم
ما سعی میکنم انجمون همون انجمن قبل بشه تو سایتا و وبلاگا تبلیغ میکنیم سعی میکنیم دوستی و رفاقت میان اعضا ایجاد کنیم و با دادن تایپک های مفید انجمنو فعال کنیم
یا علی
علی اقا یکی دیگه س ... جاشم خیلی خالیه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]علی اقا یکمی منظورشونو بد سوندن.این گروه در جهت افزایش رفاقت و دوستی و ایجا حب میان اعضا و کاهش بحث های بیهوده درست شده.
[/div][/quote]
علی اقا یکی دیگه س ... جاشم خیلی خالیه :D
مواقم واقعا عالی بودند ولی بنده یه نادان بیش نیستم
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]علی اقا یکمی منظورشونو بد سوندن.این گروه در جهت افزایش رفاقت و دوستی و ایجا حب میان اعضا و کاهش بحث های بیهوده درست شده.
[/div][/quote]
علی اقا یکی دیگه س ... جاشم خیلی خالیه :D[/div][/quote]
مواقم واقعا عالی بودند ولی بنده یه نادان بیش نیستم
چی رو صبر کنید من با احسان چیکار دارم برادر گلم سوع تفاهم شده من با گروه انتی سنمی ندارم ولی میگم باهاشون جنکیم نداریم
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به هر حال باید صبر کنید تا احسان بیاد :icon_10:[/div][/quote]
چی رو صبر کنید من با احسان چیکار دارم برادر گلم سوع تفاهم شده من با گروه انتی سنمی ندارم ولی میگم باهاشون جنکیم نداریم
باید بگم که راهتون رو در پیش بگیرید...
آننی آنتـن مثل همیشه با قدرت به کارش ادامه میده
+ در ضمن، آنتی آنتـن رو هم درست بنویسید
یه چیز دیگه: نمیدونم کدوم علی آقا رو میگین ولی یه علی آقا داریم که بنده با ایشون آنتی آنتـن رو تاسیس کردم
جاشم خالی!
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
علی رفم تاکید موکد بر حرف حسین شارو،
باید بگم که راهتون رو در پیش بگیرید...
آننی آنتـن مثل همیشه با قدرت به کارش ادامه میده
+ در ضمن، آنتی آنتـن رو هم درست بنویسید
یه چیز دیگه: نمیدونم کدوم علی آقا رو میگین ولی یه علی آقا داریم که بنده با ایشون آنتی آنتـن رو تاسیس کردم
جاشم خالی!
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]علی اقا یکمی منظورشونو بد سوندن.این گروه در جهت افزایش رفاقت و دوستی و ایجا حب میان اعضا و کاهش بحث های بیهوده درست شده.
[/div][/quote]
علی اقا یکی دیگه س ... جاشم خیلی خالیه :D[/div][/quote]
:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.