سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و تراوینو جنگ امپراطوری ها
عصر پادشاهانو تبلیغ کنیم من که کردم
تا بازیکنای عصر پادشهان زیاد تر شند هم به مدیرا بگیم ما به فکر بازی ایم اما شما به نظرات ما اهمیت نمیدید
این مطلب در 1395/04/05 15:50:41 نوشته شده است و در 1395/04/05 15:51:47 ویرایش شده است .
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[u][b]سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و تراوینو جنگ امپراطوری ها
عصر پادشاهانو تبلیغ کنیم من که کردم[/b][/u]
تا بازیکنای عصر پادشهان زیاد تر شند هم به مدیرا بگیم ما به فکر بازی ایم اما شما به نظرات ما اهمیت نمیدید:icon_6::icon_12::icon_12:
سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و * و جنگ امپراطوری ها
تا بازیکنای عصر پادشهان زیاد تر شند هم به مدیرا بگیم ما به فکر بازی ایم اما شما به نظرات ما اهمیت نمیدید
تراوینو جرا ستاره میزاره
فیلتر شده باید یک خط بهش اضافه کنی تراویـن
In the name of god
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][u][b]سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و تراوین و جنگ امپراطوری ها
تا بازیکنای عصر پادشهان زیاد تر شند هم به مدیرا بگیم ما به فکر بازی ایم اما شما به نظرات ما اهمیت نمیدید:icon_6::icon_12::icon_12:[/div][/quote][/div][/quote]
تراوینو جرا ستاره میزاره[/div][/quote]
فیلتر شده باید یک خط بهش اضافه کنی :arrow: [b]تراویـن[/b]
سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و * و جنگ امپراطوری ها
تراوینو جرا ستاره میزاره
فیلتر شده باید یک خط بهش اضافه کنی تراویـن
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][u][b]سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و تراوین و جنگ امپراطوری ها
تا بازیکنای عصر پادشهان زیاد تر شند هم به مدیرا بگیم ما به فکر بازی ایم اما شما به نظرات ما اهمیت نمیدید:icon_6::icon_12::icon_12:[/div][/quote][/div][/quote]
تراوینو جرا ستاره میزاره[/div][/quote]
فیلتر شده باید یک خط بهش اضافه کنی :arrow: [b]تراویـن[/b][/div][/quote]
:icon_12:
خودتونو حروم اینا نکنین
تنها چیزی که نمیدونن قدر بازیکنه
اما قدر جیبتونو خوب میدونن
قدراونم نمیدونن داداش
همین 18 سیصد خرج کردم الکی اکم بستن 300 تومن ضررخوردم چو سوپر همرهایی داشت
فقط چسبیده بود بکوبم به ممد دراگون
[quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div]خودتونو حروم اینا نکنین
تنها چیزی که نمیدونن قدر بازیکنه ;)
اما قدر جیبتونو خوب میدونن;)[/div][/quote]
قدراونم نمیدونن داداش
همین 18 سیصد خرج کردم الکی اکم بستن 300 تومن ضررخوردم چو سوپر همرهایی داشت
فقط چسبیده بود بکوبم به ممد دراگون
ولی من با این همه انجام میدم
چون بازیش ایرانی هرچی نباشه بعدشم یه جورایی عادت کردم به این بازی خودتون بگین کلی رو این بازی بودین حیفه این همه تجربتون واوازتون ازدست بره
ولی من با این همه انجام میدم
چون بازیش ایرانی هرچی نباشه بعدشم یه جورایی عادت کردم به این بازی خودتون بگین کلی رو این بازی بودین حیفه این همه تجربتون واوازتون ازدست بره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.