اقا خداوکیلی چی بگم طرف تو روز اول بازی پیشنهاد متخصص داره منابعی که خواسته 30 تا تاجر میخواد!!!! دوست عزیز اگه کسی منابع داشت بازارشو 20 کنه دیگه تجارت نمیکرد یا اگه بازارشم 20 بود اخه متخصصو میخواست چیکار کنه!!!!!! ناموسا نخندونید مردمو
سسسس جججج اااا ددد
اقا خداوکیلی چی بگم طرف تو روز اول بازی پیشنهاد متخصص داره منابعی که خواسته 30 تا تاجر میخواد!!!! دوست عزیز اگه کسی منابع داشت بازارشو 20 کنه دیگه تجارت نمیکرد یا اگه بازارشم 20 بود اخه متخصصو میخواست چیکار کنه!!!!!! ناموسا نخندونید مردمو:icon_4::icon_4:
اقا خداوکیلی چی بگم طرف تو روز اول بازی پیشنهاد متخصص داره منابعی که خواسته 30 تا تاجر میخواد!!!! دوست عزیز اگه کسی منابع داشت بازارشو 20 کنه دیگه تجارت نمیکرد یا اگه بازارشم 20 بود اخه متخصصو میخواست چیکار کنه!!!!!! ناموسا نخندونید مردمو
نه اونی که این کارو میکنه نوب نیس خیلی هم حرفه ایه
این یه سیاسته که یک وقت طرف دستش اشتباهی بخوره ، یا کالای فرستاده و گیرنده رو اشتباه بکنه و بالاخره اون تحارت رو انجام بده!!
البته شرعا درست نیست
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]اقا خداوکیلی چی بگم طرف تو روز اول بازی پیشنهاد متخصص داره منابعی که خواسته 30 تا تاجر میخواد!!!! دوست عزیز اگه کسی منابع داشت بازارشو 20 کنه دیگه تجارت نمیکرد یا اگه بازارشم 20 بود اخه متخصصو میخواست چیکار کنه!!!!!! ناموسا نخندونید مردمو:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نه اونی که این کارو میکنه نوب نیس خیلی هم حرفه ایه
این یه سیاسته که یک وقت طرف دستش اشتباهی بخوره ، یا کالای فرستاده و گیرنده رو اشتباه بکنه و بالاخره اون تحارت رو انجام بده!!
البته شرعا درست نیست:icon_2:
بابا بیا من بهت بدم هر متخصصی که می خوای شما 10000 منابع بده
من با 5000 منبع راضیم
والا من تو سرور قبلی (20) 50000 تا گزاشتم برای متخصص ولی بازم نبود
پس شما ها تو کودوم سرور هستید؟
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]lost 1[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]بابا بیا من بهت بدم هر متخصصی که می خوای شما 10000 منابع بده[/div][/quote]
من با 5000 منبع راضیم :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
والا من تو سرور قبلی (20) 50000 تا گزاشتم برای متخصص ولی بازم نبود
پس شما ها تو کودوم سرور هستید؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.