سلام میخوام یه سایت بزنم از شما راجب موضوعش پینهاد میخوام فقط یه چیزی پیشنهادتون درباره تکست و اهنگ و از این حرفا نباشه
الان با گوشی دارم تایپ میکنم حال گزاشتن شکلک و اینارو ندارم
ممنون از همتون
سلام میخوام یه سایت بزنم از شما راجب موضوعش پینهاد میخوام فقط یه چیزی پیشنهادتون درباره تکست و اهنگ و از این حرفا نباشه
الان با گوشی دارم تایپ میکنم حال گزاشتن شکلک و اینارو ندارم
ممنون از همتون
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]درباره شخصیت باب اسفنجی[/div][/quote]
حالا این همه موضوع چرا باب اسفنجی؟؟؟[/div][/quote]
یک هو به ذهنم رسی
سایت * میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم
محمد پهلوان
سایت کلاه برداری میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم
سایت * میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم
تو دیشب ماه عسل دیدی ؟؟؟ ( همون هکر ۲۰ ساله که صفحه ورودی بانک می ساخت )
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سایت کلاه برداری میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم [/div][/quote]
:icon_2: :icon_2: :icon_2:
حرفه ای ترش اینه خودت پشت * درجا ایدی پسووردو وارد کنی کد امنیتیو بزنی طرفم بزاری چن ثانیه تو پوست پیاز
سسسس جججج اااا ددد
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سایت کلاه برداری میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم [/div][/quote]
تو دیشب ماه عسل دیدی ؟؟؟ ( همون هکر ۲۰ ساله که صفحه ورودی بانک می ساخت ) [/div][/quote]
حرفه ای ترش اینه خودت پشت سیستم درجا ایدی پسووردو وارد کنی کد امنیتیو بزنی طرفم بزاری چن ثانیه تو پوست پیاز
حرفه ای ترش اینه خودت پشت * درجا ایدی پسووردو وارد کنی کد امنیتیو بزنی طرفم بزاری چن ثانیه تو پوست پیاز
محمد پهلوان
[quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سایت کلاه برداری میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم [/div][/quote]
تو دیشب ماه عسل دیدی ؟؟؟ ( همون هکر ۲۰ ساله که صفحه ورودی بانک می ساخت ) [/div][/quote]
حرفه ای ترش اینه خودت پشت سیستم درجا ایدی پسووردو وارد کنی کد امنیتیو بزنی طرفم بزاری چن ثانیه تو پوست پیاز[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
خخخخخ
راستی 16 سالش بوده که * میکرده
سلام به همه فارمای عزیز و دوسداشتنی
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سایت کلاه برداری میخوای یادت بدم مثلا مثل صفحه ورود عصر پادشاهان درست میکنی قسمت نام کاربری رمز و ورود داشته باشه بعد یکی رمزشو میزنه ذخیره بشه برای تو حرفه ای ترشم هست که یارو وارد بازی خودش بشه شک نکنه ولی من اینشو بلد نیستم [/div][/quote]
خخخخخ
راستی 16 سالش بوده که هک میکرده :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.