به من هم دارند حمله میکنند همش دارند میبازند خب اینا هدفشون چیه؟مگه تو شهر ما حلوا میدن؟
وحشین دیگه خودبازی هم گفته
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]دانیال100[/b][/div][div]به من هم دارند حمله میکنند همش دارند میبازند خب اینا هدفشون چیه؟مگه تو شهر ما حلوا میدن؟[/div][/quote]
به من هم دارند حمله میکنند همش دارند میبازند خب اینا هدفشون چیه؟مگه تو شهر ما حلوا میدن؟
روشون کمم نمیشه
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]دانیال100[/b][/div][div]به من هم دارند حمله میکنند همش دارند میبازند خب اینا هدفشون چیه؟مگه تو شهر ما حلوا میدن؟[/div][/quote]
وحشین دیگه خودبازی هم گفته[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
روشون کمم نمیشه
واقعا هدفشون چیه که یه جاهایی حمله میکنن که هی میبازن>؟؟
فکر کنم از دست سربازاشون ناراحتن میخوان تنبیهشون کنن
منو یه باربردن توسرور10 نترسیدبابادوباره همه نیروهامو زدن گندم نداشتم 120هزارتاپشتیبانم پس رفت اوناتونستن منوببرن
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]واقعا هدفشون چیه که یه جاهایی حمله میکنن که هی میبازن>؟؟
فکر کنم از دست سربازاشون ناراحتن میخوان تنبیهشون کنن:lol::lol::lol:[/div][/quote]
منو یه باربردن توسرور10 نترسیدبابادوباره همه نیروهامو زدن گندم نداشتم 120هزارتاپشتیبانم پس رفت اوناتونستن منوببرن
بزارید یه چیز بگم درباره ی گینگیز ها.این که سربازای گینگیز ها بر اساس سرباز های کل بازیکنایه سرور کم و زیاد میشن.اونم بدونه هیچ محاسبه ی خاصی .مثلا 100 نفر تو یه سرور 3 اکس سرباز بزنن.سربازای گینگیزا با توجه به همینا چند برابر میشه.و اخر سرور هم که سربازاشون میترکونه
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
بزارید یه چیز بگم درباره ی گینگیز ها.این که سربازای گینگیز ها بر اساس سرباز های کل بازیکنایه سرور کم و زیاد میشن.اونم بدونه هیچ محاسبه ی خاصی .مثلا 100 نفر تو یه سرور 3 اکس سرباز بزنن.سربازای گینگیزا با توجه به همینا چند برابر میشه.و اخر سرور هم که سربازاشون میترکونه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.