برا قهرمان مواردی اضافه شه مثلا یه جایزه بزارن به نام شمشیر قهرمان که مثلا آخر سرور دست هر قهرمانی باشه بهش 50 تومن یا یه سکه ای بدن خیلی خوب می شه هر قهرمانی که تو اتک بتونه از شهر طرف اون شمشیر رو در بیاره یعنی قهرمان طرف رو بکشه و تو نبرد پیروز شه و قهرمانش زنده بمونه اون شمشیر براش باشه خیلی خوب می شه به نظر من
برا قهرمان مواردی اضافه شه مثلا یه جایزه بزارن به نام شمشیر قهرمان که مثلا آخر سرور دست هر قهرمانی باشه بهش 50 تومن یا یه سکه ای بدن خیلی خوب می شه هر قهرمانی که تو اتک بتونه از شهر طرف اون شمشیر رو در بیاره یعنی قهرمان طرف رو بکشه و تو نبرد پیروز شه و قهرمانش زنده بمونه اون شمشیر براش باشه خیلی خوب می شه به نظر من
نه پس می خواستی چرت رو هم اضافه می کردم چطور بود(همونیم که نوشتم)
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]گزینه های نظرسنجیت داغونم کرد
خوب ...عالی :|[/div][/quote]
بدون درصد کنکور دادن کاریست بسیار سخت
و دیگـــــر هیـــــــــچ ...
[quote][div][b]a1374[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]گزینه های نظرسنجیت داغونم کرد
خوب ...عالی :|[/div][/quote]
نه پس می خواستی چرت رو هم اضافه می کردم چطور بود(همونیم که نوشتم)[/div][/quote]
:icon_2:
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]برا قهرمان مواردی اضافه شه مثلا یه جایزه بزارن به نام شمشیر قهرمان که مثلا آخر سرور دست هر قهرمانی باشه بهش 50 تومن یا یه سکه ای بدن خیلی خوب می شه هر قهرمانی که تو اتک بتونه از شهر طرف اون شمشیر رو در بیاره یعنی قهرمان طرف رو بکشه و تو نبرد پیروز شه و قهرمانش زنده بمونه اون شمشیر براش باشه خیلی خوب می شه به نظر من [/div][/quote]
:|:|
به عنوان اولین نفری که توی این تاپیک در برابر پیشنهاد اون آقا درمورد قهرمان ها ، از شکلک استفاده کردی ، لایکت کردم ...
@spamino_bot
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
به عنوان اولین نفری که توی این تاپیک در برابر پیشنهاد اون آقا درمورد قهرمان ها ، از شکلک :| استفاده کردی ، لایکت کردم ... :|
به عنوان اولین نفری که توی این تاپیک در برابر پیشنهاد اون آقا درمورد قهرمان ها ، از شکلک استفاده کردی ، لایکت کردم ...
زیادی توضیح میدی
بدم ناصر ادبت کنه ؟؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
به عنوان اولین نفری که توی این تاپیک در برابر پیشنهاد اون آقا درمورد قهرمان ها ، از شکلک :| استفاده کردی ، لایکت کردم ... :|[/div][/quote]
زیادی توضیح میدی
بدم ناصر ادبت کنه ؟؟
کلا از چرت و پرت گفتن خوشت میادااا
چیه خو ؟
مردم میان تاپیک چرت و پرت میذارن توقع داری منم جواب چرت و پرت ندم بهشون ؟
@spamino_bot
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
به عنوان اولین نفری که توی این تاپیک در برابر پیشنهاد اون آقا درمورد قهرمان ها ، از شکلک :| استفاده کردی ، لایکت کردم ... :|[/div][/quote]
:|
:|[/div][/quote]
چیه خو ؟
چیه خو ؟
منطقی بود
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
چیه خو ؟
مردم میان تاپیک چرت و پرت میذارن توقع داری منم جواب چرت و پرت ندم بهشون ؟[/div][/quote]
منطقی بود:ugeek:
چیه خو ؟
توضیح نده
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
چیه خو ؟
مردم میان تاپیک چرت و پرت میذارن توقع داری منم جواب چرت و پرت ندم بهشون ؟[/div][/quote]
توضیح نده :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.