سلام دوستان عزیز باید بگم با خیلی از دوستان صحبت شده که برا سرور تابستون بیان!فقط حسین شعبانی و چند تا دیگه موندن !کی شمارشو داره؟>
دوستانی که بازیکن حرفه ای و قدیمی ای رو میشناسن بگن تشریف بیاره!
با تشکر پوریا
این مطلب در 1395/02/15 19:28:35 نوشته شده است و در 1395/02/15 19:31:10 ویرایش شده است .
سلام دوستان عزیز باید بگم با خیلی از دوستان صحبت شده که برا سرور تابستون بیان!فقط حسین شعبانی و چند تا دیگه موندن !کی شمارشو داره؟>
با تشکر پوریا
خخخ به به عجب سروروی بشه تابستون
اقا یه اتحاد بزنیم به اسم انجمن اصلا
من سرورو تابستون 2 سال پیش زدم با بچه ها با اینکه 2 روز مونده به دادن مدال ها از هم پاشید بازم 3 تا مدالو گرفت اتحا
ممد grobs هستم
از فسیل هایه انجمن
خخخ به به عجب سروروی بشه تابستون
اقا یه اتحاد بزنیم به اسم انجمن اصلا
من سرورو تابستون 2 سال پیش زدم با بچه ها با اینکه 2 روز مونده به دادن مدال ها از هم پاشید بازم 3 تا مدالو گرفت اتحا
با تشکر پوریا
من با چند تا از رفقا تو گارنا در ارتباط بودم تا همین چند وقت پیش
ممد سولی -داریوش اسکیمو-سیا-مهدی لاو-محسن کرد و چند تا دیگه که فک کنم بشه بیشترشون رو خبر کن
اما اینکه بیان یا نیان با من نیست.
اهان دراگون از طریق محسن کرده میتونم بهش خبر بدم
اینا فعلا
علی صحت و wild attack و چندتا دیگه هم تلفنی
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز باید بگم با خیلی از دوستان صحبت شده که برا سرور تابستون بیان!فقط حسین شعبانی و چند تا دیگه موندن !کی شمارشو داره؟>
با تشکر پوریا[/div][/quote]
من با چند تا از رفقا تو گارنا در ارتباط بودم تا همین چند وقت پیش
ممد سولی -داریوش اسکیمو-سیا-مهدی لاو-محسن کرد و چند تا دیگه که فک کنم بشه بیشترشون رو خبر کن
اما اینکه بیان یا نیان با من نیست.
:geek:
اهان دراگون از طریق محسن کرده میتونم بهش خبر بدم
اینا فعلا
علی صحت و wild attack و چندتا دیگه هم تلفنی
سربازی خوبه تو هم یه سر برو شاید اون ور از جاهلیت درت اوردن
این مطلب در 1395/02/20 23:04:26 نوشته شده است و در 1395/02/20 23:16:44 ویرایش شده است .
مهرداد
[quote][div][b]kkkking222[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]اره فتیده رو بیارید......
:lol::lol::lol::lol::lol:
:icon_4:[/div][/quote]
18 خرداد اعزام به خدمته نمیتونه بیاد;)[/div][/quote]
همه دارن میرن سربازی :icon_7:[/div][/quote]
سربازی خوبه تو هم یه سر برو :| شاید اون ور از جاهلیت درت اوردن :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.