من روستای دوممو ساختم تا ساختم زمان همه چیز رفت بالا مثلا واسه دیوارم 30 دقیقه بود شد 1ساعت واسه همه این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟
علیک سلام
بله واسه همه اینجوریه
سکه بزن سریع بره بالا البته اگه مفتی گیرت اومده
مایکل: پدرم پیشنهادی بهش داد که نتونه رد کنه.
کی آدامز: چه پیشنهادی؟
مایکل: بهش گفت یا باید امضاش پای ورقه باشه یا مغز
[quote][div][b]sina_6_x[/b][/div][div]من روستای دوممو ساختم تا ساختم زمان همه چیز رفت بالا مثلا واسه دیوارم 30 دقیقه بود شد 1ساعت واسه همه این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
علیک سلام
بله واسه همه اینجوریه
سکه بزن سریع بره بالا البته اگه مفتی گیرت اومده :icon_4:
- - زمان ساخت و ارتقا ساختمان ها، در شهر اول بازیکن بسیار کمتر از دیگر شهرها می باشد و بسته به سطح ساختمان از 45 تا 85 درصد زمان ساخت و ارتقا ساختمان ها در شهر اول کاهش یافته است.
- به توجه به توضیح بسیار کوتاه و غیر قابل فهم عصرپادشاهان در وبلاگ که منظور از :
در شروع سرور وقتی بازیکن یک شهر دارد ، از 45 تا 85 درصد زمان ساخت و ارتقا ساختمان های آن بیشتر هست . ( این مورد 45 تا 85 درصد میتونه به سطح ساختمان شهرداری بستگی داشته باشه ... ) * پس واسه همه همینه !!!
این مقدار تنها در شهر اول هست و به محض تاسیس شدن شهر دومی یا تسخیر ... زمان بصورت عادی محاصبه خواهد شد .
از این رو به قول قدیمیا یا باید خـر و بخواید ی خرمارو ... .
موفق و پیروز باشید .
این مطلب در 1395/02/04 13:44:05 نوشته شده است و در 1395/02/04 13:44:31 ویرایش شده است .
به این موارد توجه کنید :
- - زمان ساخت و ارتقا ساختمان ها، در شهر اول بازیکن بسیار کمتر از دیگر شهرها می باشد و بسته به سطح ساختمان از 45 تا 85 درصد زمان ساخت و ارتقا ساختمان ها در شهر اول کاهش یافته است.
- به توجه به توضیح بسیار کوتاه و غیر قابل فهم عصرپادشاهان در وبلاگ که منظور از :
در شروع سرور وقتی بازیکن یک شهر دارد ، از 45 تا 85 درصد زمان ساخت و ارتقا ساختمان های آن بیشتر هست . ( این مورد 45 تا 85 درصد میتونه به سطح ساختمان شهرداری بستگی داشته باشه ... ) * پس واسه همه همینه !!!
این مقدار تنها در شهر اول هست و به محض تاسیس شدن شهر دومی یا تسخیر ... زمان بصورت عادی محاصبه خواهد شد .
از این رو به قول قدیمیا یا باید خـر و بخواید ی خرمارو ... .
موفق و پیروز باشید .
من روستای دوممو ساختم تا ساختم زمان همه چیز رفت بالا مثلا واسه دیوارم 30 دقیقه بود شد 1ساعت واسه همه این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا این بازی این ریختیه
روستا نیست عاغا!!!!!
شهره
[quote][div][b]sina_6_x[/b][/div][div]من روستای دوممو ساختم تا ساختم زمان همه چیز رفت بالا مثلا واسه دیوارم 30 دقیقه بود شد 1ساعت واسه همه این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
کلا این بازی این ریختیه :|:|:|:|
روستا نیست عاغا!!!!! :|:|:|
شهره
با اکانت من دیشب اجنه رفته بودن فحاشی
بعد 20 روز بستن
بعد میگن اشتباه شده
خخخخ
تصویر من
چی شده؟
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]
با اکانت من دیشب اجنه رفته بودن فحاشی :lol::lol::lol:
بعد 20 روز بستن
بعد میگن اشتباه شده :lol::lol:
خخخخ
تصویر من :evil:[/div][/quote]
چی شده؟
با اکانت من دیشب اجنه رفته بودن فحاشی
بعد 20 روز بستن
بعد میگن اشتباه شده
خخخخ
تصویر من
چی شده؟
اکانت محمود 20 روز تو سرور18 بستن
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]
با اکانت من دیشب اجنه رفته بودن فحاشی :lol::lol::lol:
بعد 20 روز بستن
بعد میگن اشتباه شده :lol::lol:
خخخخ
تصویر من :evil:[/div][/quote]
چی شده؟[/div][/quote]
اکانت محمود 20 روز تو سرور18 بستن :|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.