yes
میتونی لشکرکشی ها رو در زمان های مختلف زمان بندی کنی ونیروها در همان زمان حمله میکنن
دیگر قابلیت اش اینه که اگه زمان بندی ودقیق برای یک شهر توسط دو لشگر انجام بشه میتونه ضررهای زیادی رو رو لشگر مقابل تحمیل کنه
اگه سکه نمیتونی بخری نزن
دمت گرم داداش!
سکه میتونم بخرم
پس میزنم
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]yes
میتونی لشکرکشی ها رو در زمان های مختلف زمان بندی کنی ونیروها در همان زمان حمله میکنن
دیگر قابلیت اش اینه که اگه زمان بندی ودقیق برای یک شهر توسط دو لشگر انجام بشه میتونه ضررهای زیادی رو رو لشگر مقابل تحمیل کنه
اگه سکه نمیتونی بخری نزن :D[/div][/quote]
دمت گرم داداش!
سکه میتونم بخرم
پس میزنم :D
سلام دوستان
کسی میدونه زمان بندی لشگر کشی ها نسبت به قیمتش خوبه یا نه؟
اصلا کسی تا حالا استفاده کرده ازش؟
لطفا جواب بدید
از خوب هم فراتره بیشت از اندازه خوبه
دوست عزیز اولا در حمله به دردت میخوره و ثانیا در غارت
بیشترین و بهترین استفاده از این قابلیت در زمان کتیبه هستش برای زدن شهر کتیبه
[quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div]سلام دوستان
کسی میدونه زمان بندی لشگر کشی ها نسبت به قیمتش خوبه یا نه؟
اصلا کسی تا حالا استفاده کرده ازش؟
لطفا جواب بدید :icon_10:
[/div][/quote]
از خوب هم فراتره بیشت از اندازه خوبه
دوست عزیز اولا در حمله به دردت میخوره و ثانیا در غارت
بیشترین و بهترین استفاده از این قابلیت در زمان کتیبه هستش برای زدن شهر کتیبه
آره یکی از قابلیتش هم همینه من یه دوره ای ازش استفاده کردم یه شهره تونستم تو یه هفته 500 میل بزنم فقط کافیه یه 15 ی ا 20 شهر متروکه 1000 تو لیست فارمت باشه بعد می تونی با زمان بندی یه ساعته برا هر کدوم حسابی غارت کنی من که سه هفته مونده به آخر اومدم و اغلب متروکه های اطرافم فارم بودم با زمانبندی با وجود مدرسه حسابی غارت زدم ازشون و ضریب سه شوال و شمشیر رو پر کردم به طوری که من اون موقع 160کیلو شمشیر و 45 کیلو شوال ساختم آخرشم کوبیدم به اونایی که اون متروکه هارو فارم کرده بودن البته همه ی اونا خالی بودن کوبیده بودن به کتیبه
آره یکی از قابلیتش هم همینه من یه دوره ای ازش استفاده کردم یه شهره تونستم تو یه هفته 500 میل بزنم فقط کافیه یه 15 ی ا 20 شهر متروکه 1000 تو لیست فارمت باشه بعد می تونی با زمان بندی یه ساعته برا هر کدوم حسابی غارت کنی من که سه هفته مونده به آخر اومدم و اغلب متروکه های اطرافم فارم بودم با زمانبندی با وجود مدرسه حسابی غارت زدم ازشون و ضریب سه شوال و شمشیر رو پر کردم به طوری که من اون موقع 160کیلو شمشیر و 45 کیلو شوال ساختم آخرشم کوبیدم به اونایی که اون متروکه هارو فارم کرده بودن البته همه ی اونا خالی بودن کوبیده بودن به کتیبه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.