سلام به همگی من نمیدونم مدت زمان بن بودنه اکانت تو انجمن قدره اگه کسی میدونه بگه. اکانته من 2 ماهه که بن شده تا الان هم باز نشده
کاربران به دلایل مختلف از حضور در انجمن محروم میشن که بسته به نوع خطا و اخطاری که گرفته باشند این مدت زمان متغیره.
بعضی کاربران هم شاید به هیچ عنوان از مسدودی خارج نشن.
نکته : البته خیلی از کاربران انجمن نام های کاربری دیگه ای هم دارند که بعد از بن شدن با اون میان و گاها خودشون رو معرفی هم میکنند. عملکرد اکانت جدیدشون میتونه در باز شدن اکانت بسته شده شون تاثیر داشته باشه.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]fatide021[/b][/div][div]سلام به همگی من نمیدونم مدت زمان بن بودنه اکانت تو انجمن قدره اگه کسی میدونه بگه. اکانته من 2 ماهه که بن شده تا الان هم باز نشده[/div][/quote]
کاربران به دلایل مختلف از حضور در انجمن محروم میشن که بسته به نوع خطا و اخطاری که گرفته باشند این مدت زمان متغیره.
بعضی کاربران هم شاید به هیچ عنوان از مسدودی خارج نشن.
نکته : البته خیلی از کاربران انجمن نام های کاربری دیگه ای هم دارند که بعد از بن شدن با اون میان و گاها خودشون رو معرفی هم میکنند. عملکرد اکانت جدیدشون میتونه در باز شدن اکانت بسته شده شون تاثیر داشته باشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.