روی صفحه کلیک راست میکنی بعد گزینه inspect element رو انتخاب میکنی
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام.کسی کد ویرایش صفحه رو میدونه؟[/div][/quote]
مرورگرت چیه؟[/div][/quote]
موزیلا[/div][/quote]
داداش میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟من پیدا نکردم.
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام.کسی کد ویرایش صفحه رو میدونه؟[/div][/quote]
موزیلا[/div][/quote]
روی صفحه کلیک راست میکنی بعد گزینه inspect element رو انتخاب میکنی[/div][/quote]
ورژن چنده مرورگرت؟؟
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام.کسی کد ویرایش صفحه رو میدونه؟[/div][/quote]
موزیلا[/div][/quote]
روی صفحه کلیک راست میکنی بعد گزینه inspect element رو انتخاب میکنی[/div][/quote]
داداش میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟من پیدا نکردم.[/div][/quote]
ورژن چنده مرورگرت؟؟
ورژن چنده مرورگرت؟؟
آها.پیدا کردم حالا چجوری باید باهاش کار کنم؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام.کسی کد ویرایش صفحه رو میدونه؟[/div][/quote]
موزیلا[/div][/quote]
ورژن چنده مرورگرت؟؟[/div][/quote]
ورژن چنده مرورگرت؟؟
داداش وقتی کلیک کردی تمام اطلاعات صفحه میاد اگه قسمت خاصی رو در نظر داری بالای صفحه قسمتی هست که نوشه img کلیک کن و با موس قسمت مورد نظر رو انتخاب کن بعدش میری پایین صفحه اطلاعات رو edit میکنی
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام.کسی کد ویرایش صفحه رو میدونه؟[/div][/quote]
موزیلا[/div][/quote]
ورژن چنده مرورگرت؟؟[/div][/quote]
آها.پیدا کردم حالا چجوری باید باهاش کار کنم؟[/div][/quote]
داداش وقتی کلیک کردی تمام اطلاعات صفحه میاد اگه قسمت خاصی رو در نظر داری بالای صفحه قسمتی هست که نوشه img کلیک کن و با موس قسمت مورد نظر رو انتخاب کن بعدش میری پایین صفحه اطلاعات رو edit میکنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.