من کاری به این حرف ها ندارم فقط اکانتمو میخوام در ضمن هر اشتباهی یه تذکر داره
فقط تبلیغ * بود اونم به همه نگفته بودم که
پشتیبانی هم جواب نمیده
فقط تبلیغ * بود اونم به همه نگفته بودم که
پشتیبانی هم جواب نمیده
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
من 1392/01/15 13:48:17
من کاری به این حرف ها ندارم فقط اکانتمو میخوام در ضمن هر اشتباهی یه تذکر داره
فقط تبلیغ * بود اونم به همه نگفته بودم که پشتیبانی هم جواب نمیده |
|
1392/01/15 13:50:16
۶ -رفتار و رعایت حقوق اجتماعی تمامی افراد باید با لفظی مودبانه با همدگیر برخورد کنند. مولتیهانترها میتوانند پروفایلها و نام دهکدهها و قهرمانها و ... را که مناسب نباشند بدون هشدار تغییر دهند. اعمال زیر خلاف بوده و ممکن است جریمه در پی داشته باشد و شامل تمامی قسمتهای بازی منجمله نام اکانت، نام اتحاد، نام دهکده و پیامها میشود: زبان فارسی تنها زبان قابل قبول میباشند. شرکت در هرگونه مسائلی که توهین آمیز بوده، جنبه سوءاستفاده داشته، نژادپرستانه بوده و یا بیحرمتی محسوب شود و همچنین مطالبی که جنس خاصی (مونث، مذکر) را مورد توهین یا تمسخر قرار دهد. همچنین هرگونه بحثی که برای دین و مذهب، نژاد، ملیت، جنسیت، گروه سنی خاصی توهین آمیز تلقی شود. تهدید کسی در زندگی واقعی. ارسال متن یا هر چیزی که برای گروه سنی پایین نادرست باشد. تهدید بازیکنها بطوری که باعث نقض قوانین بازی و یا قوانین عمومی عصر پادشاهان شود. نمایش گزارش جنگ یا پیام کسی بدون اجازه کتبی از هر دو طرف گزارش یا پیام. استفاده از نام سیاستمداران واقعی در نام ها،پیام ها و پروفایل. جعل هویت هرگونه مقامات رسمی هرگونه تبلیغ بدون اجازهی کتبی از تیم عصر پادشاهان غیز مجاز است. عزیزم شما باید اول قوانین رو میخوندی بعدا میومدی این کارا رو میکردی خودت تیشه به ریشه ی خوده زدی. در ضمن الکی عصر پادشاهان رو تهدید نکن. مطمئن باش اگه کسی میتونست به این راحتی همچین کاری که شما میخواید انجام بدید رو انجام بده خیلی وقت پیش عصر پادشاهان از پا افتاده بود. در ضمن اگه شما همچین کاری بخواید بکنید خیلی راحت واقعا خیلی راحت عصر پادشاهان میتونه از شما شکایت کنه و..... به همین راحتی... از لحاظ قانونی هم فقط و فقط شما مجرم هستید. براتون آرزوی موفقیت میکنم. تازه من اگر جای شما بودم به پشتیبانی تیکت میزدن و باهاشون منطقی صحبت میکردمو خواستار این میشدم که اکانت رو بهم بازگردونن نه اینکه بیام تحدید الکی کنم. خداحافظ برای همیشه
|
|
1392/01/15 13:51:23
داداش هر چقدر اینجا پیام بدی میبندن چون پیامت به انجمن ربطی نداره پشتیبانی طول میکشه تا جواب بده چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری... که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی |
|
1392/01/15 13:56:11
داداش اگه اکانتمو باز نکنن روزگارشونو سیاه میکنم من کاری به این حرف ها ندارم یا اکانتمو باز میکنن یا .... |
منوی کاربری
|
||