نطر شمادر مورد عملکرد من چیه سه روز دارم بازی میکنم جمعیت 95 کماند ار و نیزه دار و شمشیر زن و جاسوس باز کردم به امید خدااخر شب کارگاه و بسازم دژکوب درست کنم
نظرسنجی
عالی
خوب
نیاز به تلاش کمتر
قابل قبول
خیلی بد
نطر شمادر مورد عملکرد من چیه سه روز دارم بازی میکنم جمعیت 95 کماند ار و نیزه دار و شمشیر زن و جاسوس باز کردم به امید خدااخر شب کارگاه و بسازم دژکوب درست کنم
آقا تازه وارده دیگه چرا بیچاره رو دلسرد میکنید
در قوانین انجمن دلسرد کردن حرام است
قوانین انجمن بخوره تو سرت
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]گومر10[/b][/div][div]آقا تازه وارده دیگه چرا بیچاره رو دلسرد میکنید :|
در قوانین انجمن دلسرد کردن حرام است :icon_10:[/div][/quote]
قوانین انجمن بخوره تو سرت:|
واقعا عالی کار کردی...احسنت بر تو..
دمت گرم حال کردم به همین روش بازیتو ادامه بده صد درصد یک چیزی خواهی شد شک نکن دادا
مسخره کردن حرام است
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]واقعا عالی کار کردی...احسنت بر تو..
دمت گرم حال کردم به همین روش بازیتو ادامه بده صد درصد یک چیزی خواهی شد شک نکن دادا [/div][/quote]
:icon_4:
مسخره کردن حرام است :icon_10:
واقعا عالی کار کردی...احسنت بر تو..
دمت گرم حال کردم به همین روش بازیتو ادامه بده صد درصد یک چیزی خواهی شد شک نکن دادا
مسخره کردن حرام است
مسخره چیه دارم تشویقش میکنم
عجبا
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]واقعا عالی کار کردی...احسنت بر تو..
دمت گرم حال کردم به همین روش بازیتو ادامه بده صد درصد یک چیزی خواهی شد شک نکن دادا [/div][/quote]
:icon_4:
مسخره کردن حرام است :icon_10:[/div][/quote]
مسخره چیه دارم تشویقش میکنم
عجبا :| :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.