بچه ها من تو اکادمی سطح 3 همرودارم الا نیزه دار پس چطو نیزه دارمو تحقیق کنم
دوست عزیز نیزه دار نیازی به تحقیق نداره.. سربازخونه سطح یک داشته باشی از همونجا میتونی بسازی.. اگه توی سرباز خونه امکان اموزش نیزه دارو نداری یه بار از بازی خارج شو دوباره وارد شو درست میشه انشاالله..
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]بچه ها من تو اکادمی سطح 3 همرودارم الا نیزه دار پس چطو نیزه دارمو تحقیق کنم:cry:[/div][/quote]
دوست عزیز نیزه دار نیازی به تحقیق نداره.. سربازخونه سطح یک داشته باشی از همونجا میتونی بسازی.. اگه توی سرباز خونه امکان اموزش نیزه دارو نداری یه بار از بازی خارج شو دوباره وارد شو درست میشه انشاالله..8-)
بچه ها من تو اکادمی سطح 3 همرودارم الا نیزه دار پس چطو نیزه دارمو تحقیق کنم
نیزه دار نیازی به تحقیق نداره و تنها نیرویی است که نیاز به تحقیق نداره
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]بچه ها من تو اکادمی سطح 3 همرودارم الا نیزه دار پس چطو نیزه دارمو تحقیق کنم:cry:[/div][/quote]
نیزه دار نیازی به تحقیق نداره و تنها نیرویی است که نیاز به تحقیق نداره
عزیزم سوالای خیلی ساده و پیش پا افتاده میپرسی خودت 1 کم تو بازی بچرخ راهنما رو هم کامل بخون هه جواباتو میگیری.قرار نیس بیای همه چیز رو اینجا بپرسی
شرمندهداداش ولی تا بیام و بچرخمو و بفهمم زمان از دست دادم و از حمایت میام بیرون و هنوز کاری نکرده بهم حمله میشه تو هم سخت نگیر جواب بده راه دوری نمیره یه روز بدردت میخورم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]عزیزم سوالای خیلی ساده و پیش پا افتاده میپرسی خودت 1 کم تو بازی بچرخ راهنما رو هم کامل بخون هه جواباتو میگیری.قرار نیس بیای همه چیز رو اینجا بپرسی[/div][/quote]
شرمندهداداش ولی تا بیام و بچرخمو و بفهمم زمان از دست دادم و از حمایت میام بیرون و هنوز کاری نکرده بهم حمله میشه تو هم سخت نگیر جواب بده راه دوری نمیره یه روز بدردت میخورم;);)
عزیزم سوالای خیلی ساده و پیش پا افتاده میپرسی خودت 1 کم تو بازی بچرخ راهنما رو هم کامل بخون هه جواباتو میگیری.قرار نیس بیای همه چیز رو اینجا بپرسی
شرمندهداداش ولی تا بیام و بچرخمو و بفهمم زمان از دست دادم و از حمایت میام بیرون و هنوز کاری نکرده بهم حمله میشه تو هم سخت نگیر جواب بده راه دوری نمیره یه روز بدردت میخورم
من جوابت را دادم
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]عزیزم سوالای خیلی ساده و پیش پا افتاده میپرسی خودت 1 کم تو بازی بچرخ راهنما رو هم کامل بخون هه جواباتو میگیری.قرار نیس بیای همه چیز رو اینجا بپرسی[/div][/quote]
شرمندهداداش ولی تا بیام و بچرخمو و بفهمم زمان از دست دادم و از حمایت میام بیرون و هنوز کاری نکرده بهم حمله میشه تو هم سخت نگیر جواب بده راه دوری نمیره یه روز بدردت میخورم;);)[/div][/quote]
من جوابت را دادم
سرور اولی که داری بازی میکنی نمیتونی که کتیبه بگیری تو این سرور سعی کن نحوه بازی کردنو یاد بگیری واسه سرگرمی بازی کن نه اینکه حتما میگی الانم 100 درصد 1 کلید طلایی میبرم.از سرورهای دیگه فرصت از دست نده سرور12 هم تموم شد فرض کن فک کنم حول حوش27 فروردین کتیبه بیاد.
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
سرور اولی که داری بازی میکنی نمیتونی که کتیبه بگیری:D تو این سرور سعی کن نحوه بازی کردنو یاد بگیری واسه سرگرمی بازی کن نه اینکه حتما میگی الانم 100 درصد 1 کلید طلایی میبرم.از سرورهای دیگه فرصت از دست نده سرور12 هم تموم شد فرض کن فک کنم حول حوش27 فروردین کتیبه بیاد.
سرور اولی که داری بازی میکنی نمیتونی که کتیبه بگیری تو این سرور سعی کن نحوه بازی کردنو یاد بگیری واسه سرگرمی بازی کن نه اینکه حتما میگی الانم 100 درصد 1 کلید طلایی میبرم.از سرورهای دیگه فرصت از دست نده سرور12 هم تموم شد فرض کن فک کنم حول حوش27 فروردین کتیبه بیاد.
آره درست میگه من هم توی سرور اولم نتوستم جایزه بگیرم و توی سرور دومم یک کیسه ی 500 تایی گرفتم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]سرور اولی که داری بازی میکنی نمیتونی که کتیبه بگیری:D تو این سرور سعی کن نحوه بازی کردنو یاد بگیری واسه سرگرمی بازی کن نه اینکه حتما میگی الانم 100 درصد 1 کلید طلایی میبرم.از سرورهای دیگه فرصت از دست نده سرور12 هم تموم شد فرض کن فک کنم حول حوش27 فروردین کتیبه بیاد.[/div][/quote]
آره درست میگه من هم توی سرور اولم نتوستم جایزه بگیرم و توی سرور دومم یک کیسه ی 500 تایی گرفتم
خدارو چه دیدی به معجزه اعتقاد دارین؟:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.