اقا یه سوال سرور 13 از نوع قهرمانانه چون همین طور داره سرعت سرورا بیشتر میشه و دارن به ترتیب میرن گفتم شاید سرور بعدی قهرمانانه (اگه سرور 13 از نوع قهرمانان باشه شک نکنید هر چی ادم تو سرور 1 بوده میاد تو سرور 13 )چون سرور 1 از نوع قهرمانان بوده
به تو مربوط نی!
اقا یه سوال سرور 13 از نوع قهرمانانه چون همین طور داره سرعت سرورا بیشتر میشه و دارن به ترتیب میرن گفتم شاید سرور بعدی قهرمانانه (اگه سرور 13 از نوع قهرمانان باشه شک نکنید هر چی ادم تو سرور 1 بوده میاد تو سرور 13 )چون سرور 1 از نوع قهرمانان بوده :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
اقا یه سوال سرور 13 از نوع قهرمانانه چون همین طور داره سرعت سرورا بیشتر میشه و دارن به ترتیب میرن گفتم شاید سرور بعدی قهرمانانه (اگه سرور 13 از نوع قهرمانان باشه شک نکنید هر چی ادم تو سرور 1 بوده میاد تو سرور 13 )چون سرور 1 از نوع قهرمانان بوده
نکته: سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]smfa[/b][/div][div]اقا یه سوال سرور 13 از نوع قهرمانانه چون همین طور داره سرعت سرورا بیشتر میشه و دارن به ترتیب میرن گفتم شاید سرور بعدی قهرمانانه (اگه سرور 13 از نوع قهرمانان باشه شک نکنید هر چی ادم تو سرور 1 بوده میاد تو سرور 13 )چون سرور 1 از نوع قهرمانان بوده :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/div][/quote]
نکته: سرورهای قهرمانان معمولا [b]بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی[/b] برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
اینطور که از ترتیب سرورا بر میاد سرور 13 باید از نوع کلاسیک جایزه بزرگ باشه مثل سرور 9
آره درسته
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]اینطور که از ترتیب سرورا بر میاد سرور 13 باید از نوع کلاسیک جایزه بزرگ باشه مثل سرور 9[/div][/quote]
آره درسته
به جز کلاسیک جایزه بزرگ هرچی باشه تا تهش میرم کسی میدونه شروعش کی هس؟
دقیقا بر عکس من
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]به جز کلاسیک جایزه بزرگ هرچی باشه تا تهش میرم کسی میدونه شروعش کی هس؟[/div][/quote]
دقیقا بر عکس من:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.