میتونی 1200 تا سکه بخری و از قابلیت های ویژه لذت ببری
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]با 60 تومن چه کارهایی میتونم بکنم؟{تو بازی}.[/div][/quote]
میتونی 1200 تا سکه بخری و از قابلیت های ویژه لذت ببری:mrgreen:
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]با 60 تومن چه کارهایی میتونم بکنم؟{تو بازی}.[/div][/quote]
میتونی 1200 تا سکه بخری و از قابلیت های ویژه لذت ببری:mrgreen:[/div][/quote]
میدونم میخوام سرور 13 سریع پیشرفت کنم.چه کارهایی بکنم بهتره؟[/div][/quote]
منظورت اینه که چه قابلیت هایی بهتره؟[/div][/quote]
آره.برای ساخت سریع سرباز و جمعیت.
برای این کار قرار دادن دو ساختمان در صف ساخت و قراردادن 2 افزونه در صف ساخت در همه شهر ها خوبه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]با 60 تومن چه کارهایی میتونم بکنم؟{تو بازی}.[/div][/quote]
میتونی 1200 تا سکه بخری و از قابلیت های ویژه لذت ببری:mrgreen:[/div][/quote]
میدونم میخوام سرور 13 سریع پیشرفت کنم.چه کارهایی بکنم بهتره؟[/div][/quote]
منظورت اینه که چه قابلیت هایی بهتره؟[/div][/quote]
آره.برای ساخت سریع سرباز و جمعیت.[/div][/quote]
برای این کار قرار دادن دو ساختمان در صف ساخت و قراردادن 2 افزونه در صف ساخت در همه شهر ها خوبه
تو سرور کلاسیک خرج نکن چون اخر سرور با کمبود سکه مواجه میشی ولی اگه این سکه رو تو یه سرور 3 ماه خرج کنی می تونی قوی شی من اگه جای تو بودم قابلیت دو افزونه و دو ساختمون رو تا اخر سرور فعال می کردم دو ساختمان هزینش میشه 72 سکه دو افزونه هم میشه 84 سکه 40 درصدم همون اول تا اخر سرور فعال کن تا هی گرون نشه برای هر 4تا منبعش میشه 288 سکه خرجای اصلی اینان که میشه 444 سکه دو هفته اولم نقشه بزرگ رو فعال کن تا فارم پیدا کنی بعد دیگه زیاد لازم نیست ت وقتی که گنجینه ها میاد اون موقع هم فعال کن که اینم میشه حدودا 9 سکه.هفته اول هم چون می خوای زیاد نیرو بسازی هر روز هر چهارتا منابع رو بخر اگه یه هفته هم هرروز منابع بخری میشه 168 سکه .معادن و فاز تکمیلی از سطح 15 به بعد ارتقا دادنش سخت میشه چون خیلی طول می کشه اگه بخوای همزمان دو تا دوتا ارتقا بزنی تا سطح 20 شه.میشه60 سکه تا این جا 681 سکه خرج میشه یکمم و ضعت بهتر شد می تونی 3x اصطبل و سرباز خونه رو فعال کنی هر چقدرم سکه موند برحسب نیازت تعدیل بزن یا منابع بخر یا اگه مدیر اتحاد گزارش مشکل رو فعال کن.
تو سرور کلاسیک خرج نکن چون اخر سرور با کمبود سکه مواجه میشی ولی اگه این سکه رو تو یه سرور 3 ماه خرج کنی می تونی قوی شی من اگه جای تو بودم قابلیت دو افزونه و دو ساختمون رو تا اخر سرور فعال می کردم دو ساختمان هزینش میشه 72 سکه دو افزونه هم میشه 84 سکه 40 درصدم همون اول تا اخر سرور فعال کن تا هی گرون نشه برای هر 4تا منبعش میشه 288 سکه خرجای اصلی اینان که میشه 444 سکه دو هفته اولم نقشه بزرگ رو فعال کن تا فارم پیدا کنی بعد دیگه زیاد لازم نیست ت وقتی که گنجینه ها میاد اون موقع هم فعال کن که اینم میشه حدودا 9 سکه.هفته اول هم چون می خوای زیاد نیرو بسازی هر روز هر چهارتا منابع رو بخر اگه یه هفته هم هرروز منابع بخری میشه 168 سکه .معادن و فاز تکمیلی از سطح 15 به بعد ارتقا دادنش سخت میشه چون خیلی طول می کشه اگه بخوای همزمان دو تا دوتا ارتقا بزنی تا سطح 20 شه.میشه60 سکه تا این جا 681 سکه خرج میشه یکمم و ضعت بهتر شد می تونی 3x اصطبل و سرباز خونه رو فعال کنی هر چقدرم سکه موند برحسب نیازت تعدیل بزن یا منابع بخر یا اگه مدیر اتحاد گزارش مشکل رو فعال کن.:geek:
اینا کارایی بود که اگه جای تو بودم استفاده می کردم حالا هر کی یه روشی داره
راستی یادم رفت کم کم تو هر شهر تا اخر سرور باید یه دونه قهرمان داشته باشی که اونم اگه بخوای نیز دار بسازی میشه 90 سکه
اینا کارایی بود که اگه جای تو بودم استفاده می کردم حالا هر کی یه روشی داره:P
راستی یادم رفت کم کم تو هر شهر تا اخر سرور باید یه دونه قهرمان داشته باشی که اونم اگه بخوای نیز دار بسازی میشه 90 سکه:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.