دوستان یه روش عالی برای شناختن فارم تپل مپل برا خودتون پیدا کردم نظرتون چیه ؟؟
این روش اینجوریه : میری بازار اونجا صفحه اولش که همش بهت نزدیکن رو یکی یکی میبینی کسی که نیروی متخصص زیاد گذاشته یا کسی که منابع زیاد گذاشته بدون که این برای تو فارمه و دیگه نیاز نیست دو ساعت تو نقشه بگردی تا یه فارم پیدا کنی
نظرسنجی
خوشم اومد
خوشم نیومد
دوستان یه روش عالی برای شناختن فارم تپل مپل برا خودتون پیدا کردم نظرتون چیه ؟؟
این روش اینجوریه : میری بازار اونجا صفحه اولش که همش بهت نزدیکن رو یکی یکی میبینی کسی که نیروی متخصص زیاد گذاشته یا کسی که منابع زیاد گذاشته بدون که این برای تو فارمه و دیگه نیاز نیست دو ساعت تو نقشه بگردی تا یه فارم پیدا کنی :twisted::twisted::twisted::D
موافق نیستم چون کسی که نیروی متخصص زیاد گذاشته 100% نیرو هم زیاد داره پس ربطی نداره
از کجا میدونی شاید طرف اونارو از غارت به دست آورده (اونم دور و برش که تازه اومدن و بهشون یدونه نیروی متخصص دادن ) اونا رو به اسارت گرفته ؟؟؟؟
این مطلب در 1392/01/09 12:47:45 نوشته شده است و در 1392/01/09 12:48:14 ویرایش شده است .
[quote][div][b]saxon_warrior[/b][/div][div]موافق نیستم چون کسی که نیروی متخصص زیاد گذاشته 100% نیرو هم زیاد داره پس ربطی نداره [/div][/quote]
از کجا میدونی شاید طرف اونارو از غارت به دست آورده (اونم دور و برش که تازه اومدن و بهشون یدونه نیروی متخصص دادن ) اونا رو به اسارت گرفته ؟؟؟؟ :P:arrow:
موافق نیستم چون کسی که نیروی متخصص زیاد گذاشته 100% نیرو هم زیاد داره پس ربطی نداره
از کجا میدونی شاید طرف اونارو از غارت به دست آورده (اونم دور و برش که تازه اومدن و بهشون یدونه نیروی متخصص دادن ) اونا رو به اسارت گرفته ؟؟؟؟
عزیزم مگه اطرافیانش عاشق چشم و ابروشن که بهش متخصص بدن؟
از هرچی اسپمر متنفرم
[quote][div][b]amirlord[/b][/div][div][quote][div][b]saxon_warrior[/b][/div][div]موافق نیستم چون کسی که نیروی متخصص زیاد گذاشته 100% نیرو هم زیاد داره پس ربطی نداره [/div][/quote]
از کجا میدونی شاید طرف اونارو از غارت به دست آورده (اونم دور و برش که تازه اومدن و بهشون یدونه نیروی متخصص دادن ) اونا رو به اسارت گرفته ؟؟؟؟ :P:arrow:[/div][/quote]
عزیزم مگه اطرافیانش عاشق چشم و ابروشن که بهش متخصص بدن؟:?::?:
بله چرا که نه تو سرور 6 از یکی از همسایه هام 60 تا کشاورز گزفتم بدون اینکه چیزی بدم
قوشچی جان ...شاید تو خیلی خوش شانس بودی که 60 تا کشاورز گرفتی... من با 25000 تا شوالیه از طریق همین راه به یکی از همسایه هام حمله کردم 24000 مردن!!!تازه طرف جمعیتش از من کمتر بود 3000 تا جمعیت بیشتر نداشت
از هرچی اسپمر متنفرم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]بله چرا که نه تو سرور 6 از یکی از همسایه هام 60 تا کشاورز گزفتم بدون اینکه چیزی بدم[/div][/quote]
قوشچی جان ...شاید تو خیلی خوش شانس بودی که 60 تا کشاورز گرفتی... من با 25000 تا شوالیه از طریق همین راه به یکی از همسایه هام حمله کردم 24000 مردن!!!تازه طرف جمعیتش از من کمتر بود 3000 تا جمعیت بیشتر نداشت
خوش شانس نبودم سرور6 آدمای باحالی داش باور کن من که کلی کیف کردم از بازی کردن تو سرور6 وفک نکنم دیگه سروری مثه سرور6 تکرار بشه. البته از نویسنده عذر میخوام که جمله من ربطی به موضوع پست نداشت
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
خوش شانس نبودم سرور6 آدمای باحالی داش باور کن من که کلی کیف کردم از بازی کردن تو سرور6 وفک نکنم دیگه سروری مثه سرور6 تکرار بشه. البته از نویسنده عذر میخوام که جمله من ربطی به موضوع پست نداشت
آره من همیشه از این روش امتحان میکنم و دیگه دور وبرم رو یه ساعت نمیگرد م
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]عالیه ...
جواب داد![/div][/quote]
آره من همیشه از این روش امتحان میکنم و دیگه دور وبرم رو یه ساعت نمیگرد م 8-):P:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.