آقا من تازه وارد این بازی شدم
یکی تهدیدم کرد گفت فردا فارمت میکنم.
تو عضویت اتحاد هم نوشته بود نباید فارم باشی
فارم چیه؟از کجا باید بفهمی که فارم شدی یا نه؟:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:
فارم یعنی یکی بهت حمله کنه و سربازهات را بکشه و منابعت را غارت کنه اونوقت تو میشی فارم اونی که این کارهارا باهات کرده
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]raneover[/b][/div][div]آقا من تازه وارد این بازی شدم
فارم چیه؟از کجا باید بفهمی که فارم شدی یا نه؟:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:[/div][/quote]
فارم یعنی یکی بهت حمله کنه و سربازهات را بکشه و منابعت را غارت کنه اونوقت تو میشی فارم اونی که این کارهارا باهات کرده
بعد اونوقت تکلیف فارم شده چی میشه؟
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]raneover[/b][/div][div]آقا من تازه وارد این بازی شدم
فارم چیه؟از کجا باید بفهمی که فارم شدی یا نه؟:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:[/div][/quote]
فارم یعنی یکی بهت حمله کنه و سربازهات را بکشه و منابعت را غارت کنه اونوقت تو میشی فارم اونی که این کارهارا باهات کرده[/div][/quote]
فارم میمونه تا آخر بازی البته یه استثناهایی هم داره و اینه که طرفی که فارمت کرده ولت کنه حالا به هر دلیلی
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]raneover[/b][/div][div]آقا من تازه وارد این بازی شدم
فارم یعنی یکی بهت حمله کنه و سربازهات را بکشه و منابعت را غارت کنه اونوقت تو میشی فارم اونی که این کارهارا باهات کرده[/div][/quote]
بعد اونوقت تکلیف فارم شده چی میشه؟[/div][/quote]
فارم میمونه تا آخر بازی البته یه استثناهایی هم داره و اینه که طرفی که فارمت کرده ولت کنه حالا به هر دلیلی
تاپیک تکرار یه جواب ندید اگه تاپیکای بیخودی رو جواب ندید کسی اسپم نمیده و مجبور به استفاده از جستجو میشه
باشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تاپیک تکرار یه جواب ندید اگه تاپیکای بیخودی رو جواب ندید کسی اسپم نمیده و مجبور به استفاده از جستجو میشه [/div][/quote]
باشه
اگه فقط یه شهر داشته باشی واوم فارم شه دیگه بازی کردن فایده نداره نه ؟نمیشه شهر دیگهای ساخت نه؟
چرا میتونی طرفی که بهت حمله میکنه را با چرب زبونی راضی کنی اونوقت میتونی پیشرفت کنی
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]اگه فقط یه شهر داشته باشی واوم فارم شه دیگه بازی کردن فایده نداره نه ؟نمیشه شهر دیگهای ساخت نه؟[/div][/quote]
چرا میتونی طرفی که بهت حمله میکنه را با چرب زبونی راضی کنی اونوقت میتونی پیشرفت کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.