کوروش00
از انجام هرگونه بحثی که باعث انحراف تاپیک از مسیر اصلی خود شود و به نوعی خلاف قوانین انجمن باشد پرهیز کنید. در صورت مشاهده اینگونه موارد، با تشخیص مدیریت، تاپیک و یا بحث های اضافه حذف و کاربر یا کاربران خاطی جریمه خواهند شد.
کاربران می بایست از تاپیک های ارسال شده توسط خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. درصورت مشاهده مواردی که باعث انحراف تاپیک شما شده اند یا پست های مغایر با قوانین، آنها را گزارش کنید.
موارد جانبی و خارج از بازی
بعدش تو چرابه من گیر میدی خیلی میخوای انجمن ازمسیرش منحرف نشه برو بزن اون با گوشه سمت راست دوست دختر
فکرنکنم واسه من مشکلی داشته باشه
این مطلب در 1391/08/21 21:59:47 نوشته شده است و در 1391/08/21 22:00:17 ویرایش شده است .
یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]از انجام هرگونه بحثی که باعث انحراف تاپیک از مسیر اصلی خود شود و به نوعی خلاف قوانین انجمن باشد پرهیز کنید. در صورت مشاهده اینگونه موارد، با تشخیص مدیریت، تاپیک و یا بحث های اضافه حذف و کاربر یا کاربران خاطی جریمه خواهند شد.
کاربران می بایست از تاپیک های ارسال شده توسط خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. درصورت مشاهده مواردی که باعث انحراف تاپیک شما شده اند یا پست های مغایر با قوانین، آنها را گزارش کنید.[/div][/quote]
موارد جانبی و خارج از بازی
بعدش تو چرابه من گیر میدی خیلی میخوای انجمن ازمسیرش منحرف نشه برو بزن اون با گوشه سمت راست دوست دختر
فکرنکنم واسه من مشکلی داشته باشه