بچه ها کمـــــــــک.... از یه ابادی با 200 تا جاسوس جاسوسی کردم... گزارش اومده :جاسوس ها فراری شده اند و هیچ اطلاعاتی به دست نیاوردند !!!!! یعنی چی؟ تازه اون ابادی تسخیر همسایم بوده که همین امروز ترکش کرده و یه ابادی دیگه رو گرفته...اصولا نباید هیچ نیرویی توش باشه......یعنی چی؟؟ با تعداد بیشتر میترسم جاسوسی کنم بازم فراری شن...چیکار کنم؟؟
بچه ها کمـــــــــک.... از یه ابادی با 200 تا جاسوس جاسوسی کردم... گزارش اومده :جاسوس ها فراری شده اند و هیچ اطلاعاتی به دست نیاوردند !!!!! یعنی چی؟ تازه اون ابادی تسخیر همسایم بوده که همین امروز ترکش کرده و یه ابادی دیگه رو گرفته...اصولا نباید هیچ نیرویی توش باشه......یعنی چی؟؟ با تعداد بیشتر میترسم جاسوسی کنم بازم فراری شن...چیکار کنم؟؟:o:o:o
سرور 12... یعنی باگ بازیه؟ یا جزو بازیه؟؟؟ یا میمیرن یا اطلاعات میارن دیگه....فراری چیه دیگه؟؟ برا کسی پیش اومده؟؟؟
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]داداش کدوم سرور کدشم بگو پشتیبانی هم یادت نره [/div][/quote]
سرور 12... یعنی باگ بازیه؟ یا جزو بازیه؟؟؟ یا میمیرن یا اطلاعات میارن دیگه....فراری چیه دیگه؟؟ برا کسی پیش اومده؟؟؟
داداش به مدیر بگو جد لشکرکشی هم رو بگو
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]topstar[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]داداش کدوم سرور کدشم بگو پشتیبانی هم یادت نره [/div][/quote]
سرور 12... یعنی باگ بازیه؟ یا جزو بازیه؟؟؟ یا میمیرن یا اطلاعات میارن دیگه....فراری چیه دیگه؟؟ برا کسی پیش اومده؟؟؟[/div][/quote]
داداش به مدیر بگو جد لشکرکشی هم رو بگو
بچه ها کمـــــــــک.... از یه ابادی با 200 تا جاسوس جاسوسی کردم... گزارش اومده :جاسوس ها فراری شده اند و هیچ اطلاعاتی به دست نیاوردند !!!!! یعنی چی؟ تازه اون ابادی تسخیر همسایم بوده که همین امروز ترکش کرده و یه ابادی دیگه رو گرفته...اصولا نباید هیچ نیرویی توش باشه......یعنی چی؟؟ با تعداد بیشتر میترسم جاسوسی کنم بازم فراری شن...چیکار کنم؟؟
دوست عزیز وقتی آبادی که تصرف شده به محض اینکه آزاد بشه دوباره نیروهای گنیگز میاد داخل آبادی.یه بار همچین چیزی برای من پیش اومده یه آبادی در تصرفم بودم خواستم این آبادی به تصرف شهر دیگم در بیاد آزاد کردم بعد 5 دقیقه حمله کردم تمام نیروهام مردن.
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]topstar[/b][/div][div]بچه ها کمـــــــــک.... از یه ابادی با 200 تا جاسوس جاسوسی کردم... گزارش اومده :جاسوس ها فراری شده اند و هیچ اطلاعاتی به دست نیاوردند !!!!! یعنی چی؟ تازه اون ابادی تسخیر همسایم بوده که همین امروز ترکش کرده و یه ابادی دیگه رو گرفته...اصولا نباید هیچ نیرویی توش باشه......یعنی چی؟؟ با تعداد بیشتر میترسم جاسوسی کنم بازم فراری شن...چیکار کنم؟؟:o:o:o[/div][/quote]
دوست عزیز وقتی آبادی که تصرف شده به محض اینکه آزاد بشه دوباره نیروهای گنیگز میاد داخل آبادی.یه بار همچین چیزی برای من پیش اومده یه آبادی در تصرفم بودم خواستم این آبادی به تصرف شهر دیگم در بیاد آزاد کردم بعد 5 دقیقه حمله کردم تمام نیروهام مردن.
آره پیش اومده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]topstar[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]داداش کدوم سرور کدشم بگو پشتیبانی هم یادت نره [/div][/quote]
سرور 12... یعنی باگ بازیه؟ یا جزو بازیه؟؟؟ یا میمیرن یا اطلاعات میارن دیگه....فراری چیه دیگه؟؟ برا کسی پیش اومده؟؟؟[/div][/quote]
آره پیش اومده
آره پیش اومده
کد لشکر کشی را بده کدوم سرور؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]topstar[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]داداش کدوم سرور کدشم بگو پشتیبانی هم یادت نره [/div][/quote]
آره پیش اومده
[/div][/quote]
کد لشکر کشی را بده کدوم سرور؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.