من اکانتم رو الکی * کردن اونم سر اعتماد به ایمیل و اکانتی که توی بازی به اسم کینگسرا پیام داد. حالا به پشتیبانی پیام میدم میگن نمیشه کاری کرد. چرا نشه من متن پیامشون رو دارم رمز اول تایید ایمیلمو دارم چرا نشه؟؟؟ کافیه یکم به خودشون زحمت بدن و ببینن اما تنها چیزی که براشون مهم نیست بازیکنه فقط پولهایی که به بازی سرازیر میشه مهمه.
من اکانتم رو الکی هک کردن اونم سر اعتماد به ایمیل و اکانتی که توی بازی به اسم کینگسرا پیام داد. حالا به پشتیبانی پیام میدم میگن نمیشه کاری کرد. چرا نشه من متن پیامشون رو دارم رمز اول تایید ایمیلمو دارم چرا نشه؟؟؟ کافیه یکم به خودشون زحمت بدن و ببینن اما تنها چیزی که براشون مهم نیست بازیکنه فقط پولهایی که به بازی سرازیر میشه مهمه.
من اکانتم رو الکی * کردن اونم سر اعتماد به ایمیل و اکانتی که توی بازی به اسم کینگسرا پیام داد. حالا به پشتیبانی پیام میدم میگن نمیشه کاری کرد. چرا نشه من متن پیامشون رو دارم رمز اول تایید ایمیلمو دارم چرا نشه؟؟؟ کافیه یکم به خودشون زحمت بدن و ببینن اما تنها چیزی که براشون مهم نیست بازیکنه فقط پولهایی که به بازی سرازیر میشه مهمه.
آخه چطور هم ایمیل هم پسورد ایمیل به اضافه یوزر و پسورد اکانت یه جا کش رفتن دوست گرامی داستان تعریف میکنی
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]ghatre[/b][/div][div]من اکانتم رو الکی هک کردن اونم سر اعتماد به ایمیل و اکانتی که توی بازی به اسم کینگسرا پیام داد. حالا به پشتیبانی پیام میدم میگن نمیشه کاری کرد. چرا نشه من متن پیامشون رو دارم رمز اول تایید ایمیلمو دارم چرا نشه؟؟؟ کافیه یکم به خودشون زحمت بدن و ببینن اما تنها چیزی که براشون مهم نیست بازیکنه فقط پولهایی که به بازی سرازیر میشه مهمه.[/div][/quote]
آخه چطور هم ایمیل هم پسورد ایمیل به اضافه یوزر و پسورد اکانت یه جا کش رفتن:!::?::!::?::!::?: دوست گرامی داستان تعریف میکنی:lol:
نه زدن گفتن میل و پسوردتون رو به این ایمیل بفرستین 5000 تا کماندار بگیرین منم فرستادم صبح اومدم میبینم نمیتونم وارد بشم طرفم از اک خودم میگه خریدمش . بار اولته؟؟؟ کاری نداره میزنی به * که رمزمو گم کردم اونام بهت میدنش همین
نه زدن گفتن میل و پسوردتون رو به این ایمیل بفرستین 5000 تا کماندار بگیرین منم فرستادم صبح اومدم میبینم نمیتونم وارد بشم طرفم از اک خودم میگه خریدمش . بار اولته؟؟؟ کاری نداره میزنی به اپراتور که رمزمو گم کردم اونام بهت میدنش همین
نه زدن گفتن میل و پسوردتون رو به این ایمیل بفرستین 5000 تا کماندار بگیرین منم فرستادم صبح اومدم میبینم نمیتونم وارد بشم طرفم از اک خودم میگه خریدمش . بار اولته؟؟؟ کاری نداره میزنی به * که رمزمو گم کردم اونام بهت میدنش همین
به همین سادگی پسوردتو دادی ... ؟
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]ghatre[/b][/div][div]نه زدن گفتن میل و پسوردتون رو به این ایمیل بفرستین 5000 تا کماندار بگیرین منم فرستادم صبح اومدم میبینم نمیتونم وارد بشم طرفم از اک خودم میگه خریدمش . بار اولته؟؟؟ کاری نداره میزنی به اپراتور که رمزمو گم کردم اونام بهت میدنش همین[/div][/quote]
به همین سادگی پسوردتو دادی ... ؟ :roll::evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.