سلام
سال نو پیشاپیش مبارک
بالاخره هر کشوری باید پایتخت داشته باشه
حالا اگه فایده هم نداشته باشه
بالاخره یه ویژگی خاص باید داشته باشه..امکاناتش بیشتر باشه.. یا مثلا منابع اش رو بیشتر از شهرای دیگه بشه ارتقا داد.. یا دیوارش محکم تر باشه...مثلا...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]سلام
سال نو پیشاپیش مبارک
بالاخره هر کشوری باید پایتخت داشته باشه
حالا اگه فایده هم نداشته باشه[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
بالاخره یه ویژگی خاص باید داشته باشه..امکاناتش بیشتر باشه.. یا مثلا منابع اش رو بیشتر از شهرای دیگه بشه ارتقا داد.. یا دیوارش محکم تر باشه...مثلا...
فایده ی تعیین پایتخت چیه؟ به جز اینکه غیر قابل تسخیره دیگه چه مزیتی نسبت به شهرای دیگه داره؟؟ من 6 تا شهر دارم ولی نمیدونم کدومشونو پایتخت کنم...
مثلا وقتی یکی میخواد یکی از شهرات را تصرف کنه و اون شهرت ضعیفه و تنها شهری که میتونه تصرف کنه اون شهر را پایتخت خودت میکنی تا وقتی که شهر قوی بشه اونوقت طرف نمیتونه تصرف کنه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]topstar[/b][/div][div]فایده ی تعیین پایتخت چیه؟ به جز اینکه غیر قابل تسخیره دیگه چه مزیتی نسبت به شهرای دیگه داره؟؟ من 6 تا شهر دارم ولی نمیدونم کدومشونو پایتخت کنم...:?[/div][/quote]
مثلا وقتی یکی میخواد یکی از شهرات را تصرف کنه و اون شهرت ضعیفه و تنها شهری که میتونه تصرف کنه اون شهر را پایتخت خودت میکنی تا وقتی که شهر قوی بشه اونوقت طرف نمیتونه تصرف کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.