من همیشه فک میکردم جایزه بزرگ باید کسل کندده باشه ولی الان که دردسر رو دیدم فهمیدم اینا تا اخر سرور کسل کننده بازی میکنن متروکه تسخیر میکنن ولی اخر سرور تو فکرشو بکن 70 تا شهر باهم به شهری که کتیبه رو زده بکوبه عجب چیزی میشه 

:icon

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
سرور جایزه بزرگ 1394/08/10 20:36:43
من همیشه فک میکردم جایزه بزرگ باید کسل کندده باشه ولی الان که دردسر رو دیدم فهمیدم اینا تا اخر سرور کسل کننده بازی میکنن متروکه تسخیر میکنن ولی اخر سرور تو فکرشو بکن 70 تا شهر باهم به شهری که کتیبه رو زده بکوبه عجب چیزی میشه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1394/08/11 12:52:21
دردسر همیشه پیش می یاد ![]() سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
|
|
1394/08/11 13:10:26
باید باحال باشه سرور بعدی منم میام کلاسیک
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1394/08/11 21:34:24
بدبختی عجب دوره زمونه ای شده باید بازیو ول کنم بازی نیست که شده مهد کودک - عمو توم بازی بلدی بچه 5 ساله هم بازی میکنه با ..... مرد 50 ساله هم بازی میکنه با .... شما هر وقت فارم شید میگید نبودم - پشتیبانی حذف کرد - نمیدونم هزار بهانه و دلیل بعد میرید یه چرت و پرتایی تحویل مردم میدید که اره اینطوری بود بشین بابا باد بیاد ![]() |
|
1394/08/11 22:11:48
عزیز من فارم شم هم با شرف فارم میشم کارای خودتو به من نسبت نده
این یه بازیه من مثل همه شما نیستم که بیام واسه پول من میام واسه عشقو حال حالا تو دماغ گنده ات رو بکش به سمت شرق بزار از غرب باد بیاد از شرقم صبح ها نور نیوفته رو چشم ما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1394/08/11 22:14:26
در ضمن من مثل شما بچه پولدار نیستم که بیام 5 میلیون خرج کنم اخر سرم 0 کننم بگم با نامردی یه اتحاد بهم حمله کرد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1394/08/11 22:41:43
خوب والا من که منم به قران هنوز نفهمیدم چقدر خرج کردیم - یه بار میگی 25 میلیون - بعد چند روز 20 میلیون - بعد یه هفته 15 میلیون - بعد چند روز 5 میلیون - بشین بابا ما اون همه خرج کردیم خودت چقدر خرج کردی ؟ من مثل تو نمیام بگم چقدر خرج کردم |
|
1394/08/12 10:55:22
جانم ؟ عزیز شرمنده سو تفاعم پیش اومده تو منو اشتباه گرفتی من نه تالان کتیبه زدم نه جایزه خاصی فقط بازی میکنم برا فان اونم زیاد حرفه نیست ولی فارم نمیشم
منوی کاربری
|
||