سلام این بحث رو تو مشکلات عنوان کردم یکی از دوستان گفت باید تو این مبحث باشه به هر حال من قوانین انجمن رو خوندم ولی ندیدم که در صورتی که نسبت به عملکرد مدیریت اکانت اعتراض داشته باشیم هم پیام حذف میشه که امروز یک پیام به مضمون ایراد از عملکرد مدیریت ثبت کردم الان حذف شده من میگم تا حالا در همه سرورها مشکل وجود داشته قطعا هم نرم افزاری بوده بنابراین ممکنه از یک اکانت هم به دلیل همین مشکلات نرم افزاری ریکوستهای غیر واقعی دریافت بشه بعد هم که در پشتیبانی مطرح بشه دائم یک پاسخ داده میشه که توسط تیم نظارت بررسی شده وشما متخلف هستی پس معنی رسیدگی چیه من بیش از 500000ریال سکه خریدم 12ساعت در روز انلاین بودم اخر هم متهم شدم به استفاده از نرم افزار حالا چطور هزینه کنم ومطمئن باشم دوباره محکوم نمیشم اونم حکمی یکطرفه آیا بهتر نیست یک ناظر سوم غیر ذینفع بر عملکرد بازیکن و مدیریت نظارت داشته باشه
نظرسنجی
موافق
مخالف
این مطلب در 1391/12/26 14:53:13 نوشته شده است و در 1391/12/26 14:54:06 ویرایش شده است .
kooch
سلام این بحث رو تو مشکلات عنوان کردم یکی از دوستان گفت باید تو این مبحث باشه به هر حال من قوانین انجمن رو خوندم ولی ندیدم که در صورتی که نسبت به عملکرد مدیریت اکانت اعتراض داشته باشیم هم پیام حذف میشه که امروز یک پیام به مضمون ایراد از عملکرد مدیریت ثبت کردم الان حذف شده من میگم تا حالا در همه سرورها مشکل وجود داشته قطعا هم نرم افزاری بوده بنابراین ممکنه از یک اکانت هم به دلیل همین مشکلات نرم افزاری ریکوستهای غیر واقعی دریافت بشه بعد هم که در پشتیبانی مطرح بشه دائم یک پاسخ داده میشه که توسط تیم نظارت بررسی شده وشما متخلف هستی پس معنی رسیدگی چیه من بیش از 500000ریال سکه خریدم 12ساعت در روز انلاین بودم اخر هم متهم شدم به استفاده از نرم افزار حالا چطور هزینه کنم ومطمئن باشم دوباره محکوم نمیشم اونم حکمی یکطرفه [u]آیا بهتر نیست یک ناظر سوم غیر ذینفع بر عملکرد بازیکن و مدیریت نظارت داشته باشه[/u]
سلام این بحث رو تو مشکلات عنوان کردم یکی از دوستان گفت باید تو این مبحث باشه به هر حال من قوانین انجمن رو خوندم ولی ندیدم که در صورتی که نسبت به عملکرد مدیریت اکانت اعتراض داشته باشیم هم پیام حذف میشه که امروز یک پیام به مضمون ایراد از عملکرد مدیریت ثبت کردم الان حذف شده من میگم تا حالا در همه سرورها مشکل وجود داشته قطعا هم نرم افزاری بوده بنابراین ممکنه از یک اکانت هم به دلیل همین مشکلات نرم افزاری ریکوستهای غیر واقعی دریافت بشه بعد هم که در پشتیبانی مطرح بشه دائم یک پاسخ داده میشه که توسط تیم نظارت بررسی شده وشما متخلف هستی پس معنی رسیدگی چیه من بیش از 500000ریال سکه خریدم 12ساعت در روز انلاین بودم اخر هم متهم شدم به استفاده از نرم افزار حالا چطور هزینه کنم ومطمئن باشم دوباره محکوم نمیشم اونم حکمی یکطرفه آیا بهتر نیست یک ناظر سوم غیر ذینفع بر عملکرد بازیکن و مدیریت نظارت داشته باشه
دوست عزیز بارها و بارها گفتیم که جای مطرح کردن این مسائل اینجا نیست.
باید به پشتیبانی اعلام کنید و اونها رویه این موارد رو براتون توضیح خواهند داد ...
و اینجا از دست کسی کاری بر نمیاد براتون به این علت که دسترسی به این مواردی که گفتی رو ندارن. پس فقط باعث ایجاد جنجال و شایعه میشه.
از همکاریتون ممنونم
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]seyfal[/b][/div][div]سلام این بحث رو تو مشکلات عنوان کردم یکی از دوستان گفت باید تو این مبحث باشه به هر حال من قوانین انجمن رو خوندم ولی ندیدم که در صورتی که نسبت به عملکرد مدیریت اکانت اعتراض داشته باشیم هم پیام حذف میشه که امروز یک پیام به مضمون ایراد از عملکرد مدیریت ثبت کردم الان حذف شده من میگم تا حالا در همه سرورها مشکل وجود داشته قطعا هم نرم افزاری بوده بنابراین ممکنه از یک اکانت هم به دلیل همین مشکلات نرم افزاری ریکوستهای غیر واقعی دریافت بشه بعد هم که در پشتیبانی مطرح بشه دائم یک پاسخ داده میشه که توسط تیم نظارت بررسی شده وشما متخلف هستی پس معنی رسیدگی چیه من بیش از 500000ریال سکه خریدم 12ساعت در روز انلاین بودم اخر هم متهم شدم به استفاده از نرم افزار حالا چطور هزینه کنم ومطمئن باشم دوباره محکوم نمیشم اونم حکمی یکطرفه [u]آیا بهتر نیست یک ناظر سوم غیر ذینفع بر عملکرد بازیکن و مدیریت نظارت داشته باشه[/u][/div][/quote]
دوست عزیز بارها و بارها گفتیم که جای مطرح کردن این مسائل اینجا نیست.
باید به پشتیبانی اعلام کنید و اونها رویه این موارد رو براتون توضیح خواهند داد ...
و اینجا از دست کسی کاری بر نمیاد براتون به این علت که دسترسی به این مواردی که گفتی رو ندارن. پس فقط باعث ایجاد جنجال و شایعه میشه.
از همکاریتون ممنونم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.