الآن خیلی مسخره شده 300 تا منبع می گیره 500 تا میده میگم واسه هر سطح جمعیتی یه نبرد افکار باشه مثلا نبرد افکار 10000 از هر منبع و جایزش 20000 از هر منبع این جوری خیلی باحال میشه
الآن خیلی مسخره شده 300 تا منبع می گیره 500 تا میده میگم واسه هر سطح جمعیتی یه نبرد افکار باشه مثلا نبرد افکار 10000 از هر منبع و جایزش 20000 از هر منبع این جوری خیلی باحال میشه
خیلی خوب میشد .ولی بچه ها چاین جا خیلی بحث شده ولی هیچکدومشون عملی نشده یعنی رییس سرور نمی خوندش
[quote][div][b]mohamad28[/b][/div][div]الآن خیلی مسخره شده 300 تا منبع می گیره 500 تا میده میگم واسه هر سطح جمعیتی یه نبرد افکار باشه مثلا نبرد افکار 10000 از هر منبع و جایزش 20000 از هر منبع این جوری خیلی باحال میشه [/div][/quote]
خیلی خوب میشد .ولی بچه ها چاین جا خیلی بحث شده ولی هیچکدومشون عملی نشده یعنی رییس سرور نمی خوندش
حاجی، دوست عزیز، برادر، خواهرر.... این پست قدیمیارو بالا نیار
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]hamed313[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad28[/b][/div][div]الآن خیلی مسخره شده 300 تا منبع می گیره 500 تا میده میگم واسه هر سطح جمعیتی یه نبرد افکار باشه مثلا نبرد افکار 10000 از هر منبع و جایزش 20000 از هر منبع این جوری خیلی باحال میشه [/div][/quote]
خیلی خوب میشد .ولی بچه ها چاین جا خیلی بحث شده ولی هیچکدومشون عملی نشده یعنی رییس سرور نمی خوندش[/div][/quote]
حاجی، دوست عزیز، برادر، خواهرر.... [b]این پست قدیمیارو بالا نیار[/b] :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
هیتی سیگار جدیدت تو حلقم؟؟؟!!عکس عوض کردی؟!!!!!ای منحرف
آره نفس دیگه فیلتر سفید حال نمیداد چیکار کنیم عکسه هم عوض شد
من منحرفم یا تو ؟
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]هیتی سیگار جدیدت تو حلقم؟؟؟!!عکس عوض کردی؟!!!!!ای منحرف:lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
آره نفس دیگه فیلتر سفید حال نمیداد :mrgreen: چیکار کنیم عکسه هم عوض شد
من منحرفم یا تو ؟ :lol:
موهای سیخت تو حلقم اعتیاد چیه ؟ من تفریحی میکشم
هرکی با بد بد بگه سرش میاد دیگه این حرفا نیس فردا میبینیمت با فندک میای تو انجمن
موهای سیخت تو حلقم :mrgreen: اعتیاد چیه ؟ من تفریحی میکشم :mrgreen:
هرکی با بد بد بگه سرش میاد دیگه این حرفا نیس ;) فردا میبینیمت با فندک میای تو انجمن :lol:
موهای سیخت تو حلقم اعتیاد چیه ؟ من تفریحی میکشم
هرکی با بد بد بگه سرش میاد دیگه این حرفا نیس فردا میبینیمت با فندک میای تو انجمن
همین تفریحی اخر سر منجر به دائمی میشه
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]موهای سیخت تو حلقم :mrgreen: اعتیاد چیه ؟ من تفریحی میکشم :mrgreen:
هرکی با بد بد بگه سرش میاد دیگه این حرفا نیس ;) فردا میبینیمت با فندک میای تو انجمن :lol:[/div][/quote]
همین تفریحی اخر سر منجر به دائمی میشه:lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.