عصر پادشاهان خیلی بازیه با حالیه
من که تا حالا 3 سرور بازی کردم حرف نداشته!!!!
راستی به نظرتون برا این بازی چقدر خرج کرده؟
بازی با حالیه فکر کنم خرجش زیاد بوده باشه
عصر پادشاهان خیلی بازیه با حالیه
من که تا حالا 3 سرور بازی کردم حرف نداشته!!!!
راستی به نظرتون برا این بازی چقدر خرج کرده؟
بازی با حالیه فکر کنم خرجش زیاد بوده باشه
فکر کنم کارشناس گفت هر سرور 5 تا 7 میلیون خرج داره.حالا سرچ کنی پیدا میکنی حرف کارشناسو من دقیق عددش یادم نیس
اره
شایدم بیشتر چون زیاد خرج داره واسشون
البته خوبم نمیدونم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فکر کنم کارشناس گفت هر سرور 5 تا 7 میلیون خرج داره.حالا سرچ کنی پیدا میکنی حرف کارشناسو من دقیق عددش یادم نیس:mrgreen:[/div][/quote]
اره
البته خوبم نمیدونم
فکر کنم کارشناس گفت هر سرور 5 تا 7 میلیون خرج داره.حالا سرچ کنی پیدا میکنی حرف کارشناسو من دقیق عددش یادم نیس
اره
البته خوبم نمیدونم
از اونطرف پول خوبیم میگیرن
[quote][div][b]sir lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فکر کنم کارشناس گفت هر سرور 5 تا 7 میلیون خرج داره.حالا سرچ کنی پیدا میکنی حرف کارشناسو من دقیق عددش یادم نیس:mrgreen:[/div][/quote]
اره
البته خوبم نمیدونم[/div][/quote]
اره
البته خوبم نمیدونم
اره اونم هست
[quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]sir lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فکر کنم کارشناس گفت هر سرور 5 تا 7 میلیون خرج داره.حالا سرچ کنی پیدا میکنی حرف کارشناسو من دقیق عددش یادم نیس:mrgreen:[/div][/quote]
اره
البته خوبم نمیدونم[/div][/quote]
از اونطرف پول خوبیم میگیرن[/div][/quote]
اره اونم هست:D
]چی؟؟؟ 5 تا 6 میلیون؟؟؟ نه بابا .فقط هزینه هاست هستش اونم که سالیانه پرداخت میکنن.
یعنی کلا فقط هاست لازمه؟
پس سرور ها؟ میدونی چقدر پهنای باند میخوان؟
بعدشم کارشناس فکر کنم با حقوق کارمند ها گفت که اینقدر میشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]]چی؟؟؟ 5 تا 6 میلیون؟؟؟ نه بابا .فقط هزینه هاست هستش اونم که سالیانه پرداخت میکنن.[/div][/quote]
یعنی کلا فقط هاست لازمه؟:shock:
]چی؟؟؟ 5 تا 6 میلیون؟؟؟ نه بابا .فقط هزینه هاست هستش اونم که سالیانه پرداخت میکنن.
یعنی کلا فقط هاست لازمه؟
داداش پهنای باند مربوط به همون هاست میشه.مگه چندتا کارمند میخواد یه بازی!! اداره یا سازمان که نیستش.من الان خودم ادمین * هستم خودم یه نفره همه کارهارو میکنم
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]]چی؟؟؟ 5 تا 6 میلیون؟؟؟ نه بابا .فقط هزینه هاست هستش اونم که سالیانه پرداخت میکنن.[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش پهنای باند مربوط به همون هاست میشه.مگه چندتا کارمند میخواد یه بازی!! اداره یا سازمان که نیستش.من الان خودم ادمین تراوین هستم خودم یه نفره همه کارهارو میکنم
4 تا 5 میلیون دقیق
پروردگارا!
حسش نیست که راهمون رو به سمت راه راست کج کنیم
خودت راه راست رو به طرف راه ما کج کن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فکر کنم کارشناس گفت هر سرور 5 تا 7 میلیون خرج داره.حالا سرچ کنی پیدا میکنی حرف کارشناسو من دقیق عددش یادم نیس:mrgreen:[/div][/quote]
4 تا 5 میلیون دقیق:mrgreen:
یعنی کلا فقط هاست لازمه؟
داداش پهنای باند مربوط به همون هاست میشه.مگه چندتا کارمند میخواد یه بازی!! اداره یا سازمان که نیستش.من الان خودم ادمین * هستم خودم یه نفره همه کارهارو میکنم
یه نفر مدیر انجمن
یه نفر کارشناس بازی
یه نفر محمدی
یه نفر یزدی
4 نفر.بقیرو نمیشناسم.
بالاخره یه سودی هم باید بکنن.نمیشه که سود نکنن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]]چی؟؟؟ 5 تا 6 میلیون؟؟؟ نه بابا .فقط هزینه هاست هستش اونم که سالیانه پرداخت میکنن.[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش پهنای باند مربوط به همون هاست میشه.مگه چندتا کارمند میخواد یه بازی!! اداره یا سازمان که نیستش.من الان خودم ادمین تراوین هستم خودم یه نفره همه کارهارو میکنم[/div][/quote]
یه نفر مدیر انجمن
یه نفر کارشناس بازی
یه نفر محمدی
یه نفر یزدی
4 نفر.بقیرو نمیشناسم.
بالاخره یه سودی هم باید بکنن.نمیشه که سود نکنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.