amir.eng
من یه مشکل دارم.من آکانتم رو 50 هزار تومن شارژ کردم.یه نفر یه آکانت به قیمت 50 هزار تومن بهم پیشنهاد داد.من هم می خوام قبول کنم ولی وقتی می خوام قبول کنم ارور می ده.می نویسه این آکانت قابل واگذاری نمی باشد.به پشتیبانی هم گفت ولی جواب نداده.چیکار کنم؟
دوست عزیز من تعجب میکنم میاین میگین من به پشتیبانی نامه زدم ولی جواب نگرفتم.به خدا الان 8 سرور دارم بازی میکنم یعنی یک بار نشده من به پشتیبانی نامه بزنم و جواب نگیرم حتی شده من بعد 5 دقیقه که به پشتیبانی اعلام کردم جوابمو گرفتم.شما هم یه خورده صبر کن.
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]من یه مشکل دارم.من آکانتم رو 50 هزار تومن شارژ کردم.یه نفر یه آکانت به قیمت 50 هزار تومن بهم پیشنهاد داد.من هم می خوام قبول کنم ولی وقتی می خوام قبول کنم ارور می ده.می نویسه این آکانت قابل واگذاری نمی باشد.به پشتیبانی هم گفت ولی جواب نداده.چیکار کنم؟[/div][/quote]
دوست عزیز من تعجب میکنم میاین میگین من به پشتیبانی نامه زدم ولی جواب نگرفتم.به خدا الان 8 سرور دارم بازی میکنم یعنی یک بار نشده من به پشتیبانی نامه بزنم و جواب نگیرم حتی شده من بعد 5 دقیقه که به پشتیبانی اعلام کردم جوابمو گرفتم.شما هم یه خورده صبر کن.