باز شروع کرد به تاپیک زدن باوو بزار انجمن یکم استراحت کنه طفلکی ، خیلی داغ کرده ، بزار وقتی سرد شد دوباره شروع می کنیم به داغ کردن
In the name of god
:icon_7:
باز شروع کرد به تاپیک زدن :icon_7:
[b]باوو بزار انجمن یکم استراحت کنه طفلکی ، خیلی داغ کرده ، بزار وقتی سرد شد دوباره شروع می کنیم به داغ کردن [/b] :?
چطوری پسر ؟
بازگشت غرورآفرین شما به انجمن را تبریک میگوییم
مهدی دهنت
دهن خودت دوستمه دارم واسش مایه میذارم حال کنه
یه درصد فکر کن تو بری و بعد چند وقت بیای انقدر تحویلت بگیرم
######
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چطوری پسر ؟
بازگشت غرورآفرین شما به انجمن را تبریک میگوییم [/div][/quote]
مهدی دهنت :icon_4:[/div][/quote]
دهن خودت دوستمه دارم واسش مایه میذارم حال کنه
یه درصد فکر کن تو بری و بعد چند وقت بیای انقدر تحویلت بگیرم :roll:
بخاطر اینکه دل گومر خوش بشه آموزش و پرورش عکس شهید آوینی رو گذاشته روی جلد پشتی کتاب فارسی .....
سلام عالمی ...
سلام سپهر ...
سلام گومر ....
خداحافظ همه ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
بخاطر اینکه دل گومر خوش بشه آموزش و پرورش عکس شهید آوینی رو گذاشته روی جلد پشتی کتاب فارسی .....
سلام عالمی ...
سلام سپهر ...
سلام گومر ....
خداحافظ همه .... :mrgreen:
نبودی ببینی که چجور اک اصلیم را دائم البن نمودند و پست ها و لایک هایش بپرید و فقط تاپیک ها ماند
و تو شاخه ی همخون من هستی ای عالمی، بسی در انتظارت بودم
وای بدنت...
با هــر چی میــشد زدنـــت...
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]یا الله
و سلام علی عالمی رحمة الله علیه :icon_10:[/div][/quote]
سلام :icon_10:
مولتی باز :icon_10:[/div][/quote]
نبودی ببینی که چجور اک اصلیم را دائم البن نمودند و پست ها و لایک هایش بپرید و فقط تاپیک ها ماند :icon_10:
و تو شاخه ی همخون من هستی ای عالمی، بسی در انتظارت بودم :icon_10:
نبودی ببینی که چجور اک اصلیم را دائم البن نمودند و پست ها و لایک هایش بپرید و فقط تاپیک ها ماند
من که اسپمر نیستم
نگفتم که اسپمری
وای بدنت...
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]یا الله
نبودی ببینی که چجور اک اصلیم را دائم البن نمودند و پست ها و لایک هایش بپرید و فقط تاپیک ها ماند :icon_10:
و تو شاخه ی همخون من هستی ای عالمی، بسی در انتظارت بودم :icon_10:[/div][/quote]
من که اسپمر نیستم :icon_10:[/div][/quote]
نگفتم که اسپمری :icon_10:
من که اسپمر نیستم
نگفتم که اسپمری
راست میگی
نگرش در عمق متون بسیار موثر است در شکل دهی نوع نگاه، و نوع نگاه در برداشت و برداشت در فهم و فهم در ایمان و ایمان در رستگاری و رستگاری خشنودی خدا و خشنودی خدا در ورود به بهشت و ورود به بهشت در... بقیشو نمیدونم
من چقد حرف میزنم
وای بدنت...
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]یا الله
و تو شاخه ی همخون من هستی ای عالمی، بسی در انتظارت بودم :icon_10:[/div][/quote]
من که اسپمر نیستم :icon_10:[/div][/quote]
نگفتم که اسپمری :icon_10:[/div][/quote]
راست میگی :icon_10:[/div][/quote]
نگرش در عمق متون بسیار موثر است در شکل دهی نوع نگاه، و نوع نگاه در برداشت و برداشت در فهم و فهم در ایمان و ایمان در رستگاری و رستگاری خشنودی خدا و خشنودی خدا در ورود به بهشت و ورود به بهشت در... بقیشو نمیدونم :icon_10:
من چقد حرف میزنم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.